Jaha

Då va det dags för hemgång :) Jippi!

Hem och städa och fixa lite :)

Bolaget måste jag även besöka hehehe

Trevlig Helg!




Fröken spara

Jaha då har man ätit lunch och varit en sväng ner till ICA Maxi. Jag handlade bara lite snacks inför kvällen, Värem ljus och en duk. Den här duken tänkte jag redan köpa i Måndags men jag tog en löpare istället. När jag kom hem i Måndags och skulle packa upp mina inköp undrade jag vart duken var. Sen kom jag på att "fröken spara" inte hade tagit den men som sagt i dag tog jag och köpte den, varför tveka på en fin duk för 79kr? När jag kom fram till Kassan så va duken den sista varan och Den gick in för 1kr. Yes 1kr helt sjukt. Tjejen i kassan fråga om det stämmde men jag svara nä den kostar 79kr. Hon ringde runt (Jag blev en såndär jobbig person som alla hatar i kön) och fråga och priset stämmde 1liten kr för en duk. Vilket fynd. Det kanske va meningen att jag inte skulle köpa duken i Måndags. "fröken spara" hade nog rätt ;)

Nog om duken..

Dags att jobba vidare för snart ska jag hem och städa, Det ska bli kul:D Not....

Fredag :)

Vilken morgon,  Vilken morgon, 3*hundar i bråk, jobbigt när man bara ha två armar :S Tur att ingen blev skadad..


Starten på denna Fredag va som sagt inte så rolig. Men nu är det bara att de fram emot kvällens händelser :)
Jag hoppas att dagen blir kort så jag hinner städa lite hemma. Det blev inte så mycke gjort i går med tanke på att jag kom hem 19:30. Men det blir som det blir...




Måste bara visa Bella inlägg från går dagen, så gulligt <3




Kommentarer
Postat av: Bella

Undra vilken tidning den bilden kommer ifrån tänkte ja när ja såg den första bilden, men oj så fel ja hade när ja kollade närmre på bilden, det är ju erat kök! :D <3

2010-01-28 @ 18:01:55




Hur ska jag hinna?

Jaha då sitter man på jobbet, jag som vill hem NU!
Jag har massor att öra inför morgon dagen när bror kommer med sina vänner. Hur ska jag hinna?
Det är så mycke att göra. Städa bädda rent bädda  det kommer minst ta 4 timmar om jag ska göra en "ytlig" städning. Middagen ska lagas, Gahh fy bubblan va jobbig jag är inte alls på humör för "hemma" fix.
Undar om Anton kan äta middag på Donken jag har nämligen min matllåda kvar. Hmm få ta och ringa och fråga.

En fundering till jag har...Vart tusan ska Gottfrid vara imorgon när jag får besök? Han får inte vara hemma med tanke på att han är så j*vla jobbig just nu. Han vaktar Dolly så mycke så det e helt sjukt. Meja och Gotti har hamnat i bråk båda igår kväll och i morse. Han är helt SÅLD på Dolly. Å Lilla Mejsel fattar nada :S
Men allt kommer bli bra sen  när båda har slutat löpa och på Måndag ska ju Gotti kastreras. Det svider lite i mitt hjärta men med tanke på hur han mår när Dolly löper så är det nog bäst för han.
Å det är ju även konstigt att han bara reagerar när Dolly löper inte nånanna tik i familjen? Skumt av 4 tiker så är det en som är "offret"


Gotti <3 Dolly









Ngaan!!

Varför hittar man alltid allting i efterhand när man inte behöver de???

Japanska lyktor ville vi ha till nyår och nu hittade jag dom ;)



Bild och text tagen från



Vi vänder våra blickar mot Thailand där man fattat grejen i nästan tusen år. Kom Loy är ca en meter stora varmluftsballonger av rispapper med brännbar vaxbit i botten. Tutta på och se din Kom Loy stiga mot himlen - tyst, graciös, vacker, miljövänlig och värdig. Ngaan!*

*Ngaan = party på thailändska!


Bild och text tagen från
http://www.coolstuff.se




Även dom här är ju härliga...



Galet...







Smink..

Jag är så tacksam för sminket jag har köpt/fått av Malle. Jag älskar det verkligen. Man ser så naturlig ut. Inget "lager" med puder eller ögonskuggor. Jag tycker personligen inte det är så snyggt när man ser den där "kakan" på ögonlocket. id sminket är helt klart det bästa. I Love id smink. Det kostar en del men det räcker sjukt länge... Sjukt bra :D
Tack Malle för allt <3


Det här start kitet kan man hitta för ca 990kr
Köper man allt löst så kostar det ca 2200kr



id smink


Snacka om att mitt humör går upp och ner idag....



Fuck off

Jag blir så besviken, jag är så trött på att "slicka arsle" dags att välja en egen väg? Spotta mig i anskitet och säg va du tycker. Jag har hellre få diamanter än en säck med stenar. Fuck off!
Man har bara lust att börja gråta, Jag vet vad jag kan och jag kan det jag vill! Sluta köra med mig...Det kanske är dags att du lär dig!







Jippi Torsadg :)

Sådär ja nu är det äntligen Torsdag :D fy bubblan va skönt. Idag är det städning som gäller när jag kommer hem för i morgon kommer min bror över med några vänner. Hans vänner har aldrig varit ute hos oss så jag vill verkligen att det ska vara perfekt. Nystädat och tipptopp överallt. Det känns som det kommer bli en sen kväll med dammsugaren, golvmoppen och ajax i högsta hugg :) Men oj så trevlig det kommer att bli :D Jag kommer knäppt i håg när vi hade gäster senast, jag älskar verkligen att ha det. Bjuda på mat, dricka gott och bara få vara tillsammans.

Idag ska jag även ringa veterinärboden, Gotti ska kastreras. Lill gubben :( Han mår inte bra nu när Dolly löper. Han är helt desperat och ylar gnyr och sjukt jobbig. Usch. nu ska bollarna bort för gott..... 

Min prins :(


Jag älskar att göra frukost på helgerna, det finns inget roligare :)
Här är en härlig frulle från i sommras....











Plåtning...

SÅ då va man tillbaka till jobbet. Plåtningen gick jätte bra och systeryster blev så bra på bilderna. :D Det va verkligen kul att få vara med. Tack Gumman! Efter tog vi en lunch på Stinsen och lite shopping. Jag har ju lovat mig själv att inte köpa några kläder den här månaden med det har gått sådär. Idag blev det två nya skjortor och tre tavlor. Super snyggt ;) Jag köpte även en skjorta igår. Jag har fått nån typ av "måste ha" när det gäller de :D Men det skadar ju inte med lite nytt :) hehe Nä dags att göra lite nytta ....





Bit ihop

Ja har varit så glad sista tiden på ett toppen bra humör, jag har bitit ihop istället för att bli sur. Men ibland känns det som måttet är rågat. VA ÄR PROBLEMET??

När jag gör fel, rätta mig istället för att bli sur. Jag kommer aldrig vilja lära mig om jag inte få hjälp när jag ber om det. Jag vet att jag inte har nån utblidning. Men snälla lär upp mig för f*n...

Jag vet vad jag kan och jag kan det jag vill!

Behöver man mer än det? Nä, inte om jag inte vill. Allt är upp till mig...











God morgon.

Mitten på vecka, jippi. Va härligt.
Kom till jobbet vi 8 tiden idag. Känns skönt att vara här tidigt :D
Kockan 10 ska jag träffa min underbara syster. Jag ska följa med henne på en plåtning:) Wee va kul det ska bli. Hoppas allt går bra. Men det tror jag. Hon har ju rätt längd, är snygg det finns inga brister :D Kan de bli bättre? ää nä :D


klickat hem





Jaha då har man klickat hem lite nytt från




Alltid lika kul med lite nytt till garderoben ;)


Ja är unik :)

Jag kan en väldigt unik sak, jag är den ända på mitt jobba som kan den. Min mor lärde mig den när jag var barn och jag ska lära mina så dom blir lika unika. Det är att plocka i och ur diskmaskinen. Kan ni denna unika sak?


Jag är unik ;) de ni....




Alla får barn...

Alla är gravid och får barn.....

Mina favorit saker som jag skulle kunna tänka mig är följande..

En Bugaboo barnvagn, en barnstrol från Bloombaby och en barnsäng från luxo sleep... Den är lite cool tycker jag ;)






          


Men allt det här är säkert "ute" när jag blir mamma ;)




God morgon...

Jaha då va man på jobbet igen. Det va ju bara 14 timmar sen jag lämnade de och nu är man tillbaka. Snacka om jojo.
Men det gör inget, jag trivs så bra här på nya kontoret :) Men jag har inte så mycke att göra idag så jag tänkte ta tag i vissa privata grejer.

Dags för morgon kaffe...




Så där jaa...

Vilken dag, usch! Dagen var så lång. Jag satt på jobbet och kännde hur klockan sakta sjukt sakta ticka fram. Jag höll på att bli galen. Jag tog en paus för att gå ner till en second hand butik vi har precis vid kontoret. Tänkte att lite frisk luft och ett fynd skulle sitta finnt för att få humöret uppe. Men när jag väl kom fram så hade skit butiken stängt. Gahh, fy bubblan va besviken jag blev. Jag som ville fynda nå kul. Men icke.
Klockan sex drog jag från jobet. Stanna på ICA Maxi för att handla middag men det blev en stor handlig och Pizza på vägen hem. Inte riktigt som jag hade planerat men oj så skönt att de blev en stor handling. Efter middagen var det dags att plocka in alla varor. Passade även på att städa ur kylen och rensa bort allt skit som bara har stått öppet alldeles för länge. Jag har även hunnit med en städning i hallen, köket och i v-rummet.Det känns som det är dom ända rummen jag städar. Men med tanke på att det bara är i dom rummen hundarna får vara i så blir det ganska fort stökigt och smutsigt. Men men inte mycke att göra bara kreppa skur moppen och se glad ut.



Nä nu är det dags att knyta sig..God Natt.








 


haha

Haha va kul att de är så många som är inne och läser min blogg.

Men ingen kommenterar.....




Helgen..

Det blev inga räkor för oss i Lördag. Vi var hos Malle & Stefan till klocka 01. Satt ute hela tiden. Så underbart. Grabbarna skulle bada tunna men efter många timmars uppvärming och lång väntan drog vi oss hem. Jag va så trött efter att ha varit ute i ca 15 timmar. Helt sjukt länge. men som sagt underbart.
Söndagen hade jag och Anton bestämt oss för att städa garderoben. Men som i vanlig ordning satt Anton framför tv:n hela dagen. Men jag tog tag i min del av garderoben. Rensa igenom allt. Slängde jackor skor och massor av kläder som inte en människa skulle sätta på sig. Nu är allt nästintill nytt. Känns underbart. :) På kvällen tog vi och käka räkor och ostar som vi hade tänkt att göra i Lördags. Det va såå gott. Jag är riktigt nöjd med helgen. Allt har varit såå mysigt.

Fredag=Tjej kväll, Sjukt trevlift.
Lördag=Promenad och mys hos Malle & Stefan
Söndag=Promenad, städning av garderoben och räkor:)

Kan en helg bli bättre?!

Kanske lite, Dolly och Meja löper ju som sagt. Meja sköter sig bra och är ganska lugn medans Dolly är sjukt jobbig. Jag blir galen på henne. Hon är på stackars Meja hela tiden som om hon vore en hanhund. Å stackars Gottfrid tycker det är jätte jobbigt nu när Dolly löper. Han gnäller och piper hela tiden. Det började i går och kommer säkert hålla i sig några veckor. Om han blir som i sommras. Men vi få hålla tummarna på att det blir en lugn vecka/veckor..Hoppas..




Människa igen....

Jaha då mår man som en människa igen, efter en 2 timmars lång promenad i djup snö på flygfältet med hundarna och Marre så är jag på topp igen. Ny klippta klor på dogsen, kaffe i koppen och ett nytvättat face :)
Jag mår kanonas :) Nu ska vi åka över till Malle och Stefan och avnjuta det underbara vädret, grillning och en hög mysfaktor väntar oss. Ikväll tänkte jag och Anton äta en middag själva, det va sjukt länge sen. Räkor och lite ostar skall avnjutas med ett glas vin och en bra film :)


Dags att åka...




tack tjejer..

Oj så trevlig kväll jag hade igår!
Jag åkte till Salem för första gången på länge, Anna, Ullis & Bella kom hit för att hämta mig.
Vi började kvällen med att va hos Ullis och Frida. Sedan vidare till Passi. Kvällen va alldeles för kort.

Nu dags för kaffe sen en långis med dogsen...

Tack!


Du hade så rätt...




I lick the gun
When Im done
Cause I know
That revenge is sweet
So sweet

This is a gang
Ladies bang
Baby bang
Tell me what you need





Äntligen..

Äntligen har jag pratat med Ullis, det värmer i hjärtat :D

Det va ju såå länge sen.



Nä nu är det dags att börja jobba..

Häpp häpp


Hittelön

Amstaff tik bortsprungen i sthlm, kopiera gärna och sprid vidare! Snälla hjälp mig att få hem min bäbis. Hon sprang bort vid ca 10.15 tiden morgonen den 20/1. Hon är en svart och vit amstaff tik. lyssnar till namnet Bebe. Sågs senast vid skogen mellan Brandbergen och Svartbäcken. Har du sett eller hört Något snälla ring. Detta är mitt barn. Hittelön!! 0700535006

Kök

Åå herregud, köksplaner är jobbiga, jag blir helt stirrig. Massa olika val knoppar/handtag, kyl och frys micro, ungn, häll, bänkskiva, blandare, diskbänk/diskho osv, eller va man nu ska ha. Finns miljoner av val. Va ska vi ha för golv? Trä eller sten. Kakel och färgval. jag blir som sagt snurrig. Men ett va som är (nästan) säkert är att vi ska ha det här köket.

Väggar, golv ska rivas bort med ett dusch rum som ska bli "grovkök" brädda ingångarna till nya matrummet. Å i samma veva som man gör köket måste man fixa iordning v-rummet och ta bort det köket vi har idag. Den ingången måste oxå breddas. Fram med teglet och in med en braskamin. Ja det här kommer bli sjukt j*vla dyrt :S


Jag säger bara sponsorer sökes!!





Fy bubblan...

Fy bubblan va jag känner mig bra just nu, jag har fått massor gjort här på jobbet. Hela veckan har varit toppen bra. Yeah!!
Altt rullar på som det ska.... YES!!

Sen så har jag även tittat in på www.tintinstyle.se åå den här kan jag tänka mig...

  


 

 

 By Malene Birger - Garibidi 
för 1499:-


Eller den här...

 

By Malene Birger - Solterino
för 1399:-


Nu är det dags för en kopp kaffe ;)



Vilken lång vecka...

Det känns som den här veckan har varit/är sjukt lång. Dagarna har gått fort men trots det så är det bara Torsdag. Usch jag vill ha helg nu...

igår vart det skurning av golven, efter det gjorde jag en härlig Kroppspeeling med choklad. Helt underbart. Jag fick den utav Malle i Julklapp och den kan jag verkligen rekomendera. Den finns att köpa HÄR 

Nu är det dags att börja jobba..







Dagens ord:
Idag är första dagen på resten av ditt liv.

 


Vad ska jag göra?

Middagen är av klarad och jag sitter och väntar på att Ullis ska ringa upp mig. Jag kommer knappt ihåg när vi prata sist. Men det va ett bra tag sen....
Undra va man ska hitta på ikväll da? Hmm jag borde rensa upp här hemma. Gå igenom skåp låder m.m men det känns inte så roligt. Kanske tar det till helgen. Men en sak måste göras idag (oxå) skura golven på n.v Vita golv och löpande hundar går inte så bra ihop :S


Dags att göra lite nytta.....





Lite vår nytt

Nu har det äntligen kommit in lite vår nyheter på http://www.country-dreams.se/ Dom har så mycke fint.



Den här från ODD Molly 749:-






Eller den här 1695:-









Man blir ju så sugen på att klicka hem dom båda...





Kul....

Kul kul kul.... Vinterkräksjukan går i familjen. 2 stycken är säng liggande och det känns sådär roligt.
Få se när man åker på skiten. Usch. Men jag har bestämt mig för att jag inte ska få den. Så nu hoppas jag att jag får som jag vill.


Städning väntar

Åå va skönt att vara hemma :) Idag blev det en tidigt hem gång från jobbet, satt bara till klockan tre. Sjukt skönt att få komma hem i tid nångång. Middagen är av klarad, nu är det bara att ta tag i dammsugningen på n.v Inte så kul men det behövs verkligen. I Torsdags och i Fredgas när vi packa gjorde vi verkligen ett bombnedslag här hemma. Sjukt jobbig.. Men som sagt inte mycke att göra. Bara ta tag i skiten nu.
Jag skulle även behöva bada hundarna efter deras weekwnd borta. Jag tycker alltid att dom luktar så mycke hund när dom har varit på hundpensionat....Men innan jag badar mina monster så ska dom få stå på bandet i 30minuter var....

 

Dagens ord: Ingenting är så djävligt att det inte kan bli värre.



Jag har nog dom trevligast, skönaste arbetskamrater man kan ha :)







Helgen....

I Helgen var det som sagt kryssning med firman.
Jag har haft så roligt. Vilka underbara människor vi är på Lotus. Helt otroligt härligt gäng.
Det blev myck party god mat en en j*vla massa bubbel. Man känner sig fortfarande ganska sliten. jag är så trött och seg i kroppen.

Men som sagt helgen va underbar <3

Nu är det bara dags att sätta igång med jobbandet igen...




I dag smäller det....

Går dagen blev inte så jobbig som jag trodde att den skulle bli.
Jag gjorde allt som skulle göra och va klar vi halv tolv.
Jag lockade mitt hår i går kväll men i dag syns inte en ända locka... Jobbigt värre.
Men men inte mycke att göra.

Imorse packade jag det sista och lämnade in hundarna hos Barbro på Ridby hundpensionat. Dom blev så glada när dom kom dit. Det känns jätte bra att lämna dom där. Jag är inte alls orolig. Nu vet jag att dom kommer ha det bra. Vilket känns som en lättnad. Jag kan verklingen rekomendera det stället, hon är underbar. Fina lokaler bra hundgårdar och ett bra pris. Det kan ju inte bli bättre.

om ca 4 timmar kommer bussen avgå från Tumba för att sedan plocka upp oss kontors råttor. Mot Frihamnen och en underbar helg. Det ska bli såå kul.....I dag smäller det...









Hur ska jag hinna?.

Jaha klocka är sju och här sitter man på jobbet :S
Det känns inte så bra med tanke på att jag ska tvätta Antons kläder inför kryssningen i morgon. Det kommer inte hinna torka, han har ju bara jobbiga kläder som ska plan torkas osv... Det känns som jag kommer ha en sur man när jag kommer hem....

Men men inte mycke att göra jag få hoppas på att allt går vägen.






Det som måste göras när jag kommer hem är följande

  1. Packa mina kläder ocj allt annat....
  2. Tvätta & fixa håret
  3. Ha hundarna på löpbandet minst 30 minuter var, alltså minst 1,5 timme totalt :S
  4. Laga Middag
  5. Packa hundarnas "resväska" täcken, mat, bäddar osv

Men det här ska vi nog hinna med på ett eller annat sätt :)




Annars så har dagen varit kanon bra, jag har fått massor av saker gjorda här på jobbet det känns alltida lika bra när man känner att man har presterat bra :)

Nä dags att börja röra på sig.....




Dolly <3


DOLLY


2007-07-24


2007-10-14




2007-08-02


Mitt monster Dolly bilr tre nu i sommar.
Gud va tiden går fort.

Jag har alltid tyckt om Dolly men nu på sista tiden här det hänt nått med
fröken som gör att jag gillar henne ännu mer <3

Hon är för underbar min tjej!











Så det kan gå....

Igår kom min jacka som jag beställde från Nelly.com det va en billig jacka för 699:- När jag klicka hem den tyckte jag verkligen att det va ett kap. Men idag fick jag ett mail från NELLY.COM att dom har REA!!

Idag kostar min jacka jag fick hem i går 349:-

RÖV!!!!





 IDAG ENDAST 349KR :(








God morgon!

Jaha då va det Torsdag...gud va skönt..
I morse vaknade jag klocka 06:00 det känns verkligen super härligt att ha lite tid på sig så här på morgonen. Dricka kaffe titta i nån tidning osv.

Under den här 1,5 timmen har jag suttit och funderat på va jag vill göra på kvällarna. Jag vill ha nån hobby att pyssla med. Vad ska jag hitta på? Jag har varit inne lite på att börja löpa fula gamla möbler och fixa till... eller ska man börja rida igen? nått måsta jag komma på. Man kan ju inte bara sitta och klo på tv varenda kväll. Tids nog kommer jag nog på nått att hålla på med..

I morgon är det dags för kryssnin med firman. Vi åker med Silja Symphony å det ska bli såå roligt.
Hundarna ska vara hos Barbro på Ridby hundpensionat och där trivs dom :)

Nä nu är det dags för en till kopp kaffe....









Jag går i feta tankar....

Idag när jag kom hem började jag tvätta direkt, jag har gått mellan maskinen hos Maggan och den hos Peppe. Sjukt jobbigt. Men va gör det när man får rena kläder :)

Just nu sitter jag och äter godis, ringde även Anton och fråga om han kunnde köpa mer godis. Men han är snart hemma. Anton fixar middagen idag och det blir Donken. Hur f a n kan jag sitta och äta/tänka på mer godis när jag snart ska trycka i mig en burgare och inte nog med de, jag har gjort iordning en dip som jag ska ha till chipsen ikväll.... 

Snacka om att jag har frossa tankar idag......








Bloggar.....

Bloggar jag läser...

http://www.shingela.se/

http://anordvall.blogg.se/

http://petitfashion.se/

http://lindaedvinsson.blogg.se/


Inrednings bloggar..

http://skonating.blogspot.com/

http://blogg.inreda.com/



Hundar....

http://xtrapas.blogg.se/index.html

http://hillnez.se/blogg.htm






De va dom jag kom på nu.......











Stressig morgon.....

God morgon Mariell !!!

Min dag började ganska stressigt. Jag vaknade klockan 08:00 med 9 missade samtal på mobilen..
Jag skullle åka med maggan i dag till jobbet och jag fick sjukt bråttom.  Vi va tvunga att åka senast tio över.
Men det gick bra. Jag hann. Ut med hundarna in med hundarna, ge dom mat, sminka sig, borsta tänderna och klä på sig. Jag va grym.

Nu sitter jag här på jobbet. Har just ändrat utseende på www.mindolly.se

Jag är så himla trött.. jag har varit det sista tiden och jag funderar på om jag ska köpa en gryningslampa den kanske hjälper. Men jag tror att det är alla mina hemska drömmar som gör att jag är så trött. Jag vaknar mitt i natten och är panikslagen....hur gör man för att sluta drömma? Kan man göra nått?

Jaja inte mycke att göra nu, dags och jobba

Rena kläder.. Ett måste.. NU!!!

Jag har egentligen inte tid med att sitta och blogga. Men 5 minuter lär inte göra allt för stor skada.... :D

I går var jag ledig, min tanke va ju att tvätta men efter ett samtal med Marre så vågade jag inte. En utav maskinerna läcker vatten och båda maskinerna är på samma ledning.(tror jag) Så om jag skulle ha satt på vattnet så skulle det säkert ha blivit en pool i tvättstugan. Jag vågade inte ta den risken...


Så istället möblerade jag om i v-rummet å det blev såå fint jag är Super nöjd :D



Men hur ska jag få mina kläder rena? Vi ska ju på kryssning i helgen och jag måste verkligen få vissa plagg tvättade...
Man kanske få ta och lämna in allt på T-tvätten eller nått..."billigt och bra"

Ledig....

Jaha då va det måndag, men det gör inget :) För jag är hemma :) hihihihihi

Idag blir det lite städning och tvättning som gäller..... Jippi!!!!






Dolly ca 7 veckor...







Meja ca 4 veckor (tror jag)
På den tiden tänkte jag att hon skulle hete Bibbi ;)











Helgen....

Jaha då va det Söndag igen :S Dolly & Meja har redan stått på löpbandet i 30 minuter var och snart ska vi ut på en promenad.

Idag har vi inte så mycke på schemat. Vi får hit Robin som ska titta på vårat kök. Det är nog allt som är inbokat. Sen så tänkte jag städa lite.....

Igår så hade vi tjej kväll i stora huset, en mysig pizza pronto middag och sen så var det dags att titta på Höstlegender. Killarna hade sin egna kväll hos Peppe och jag tror att dom hade det trevligt. Dom är iallafall bakfulla idag :) hihi
Innan det va dags för tjejkvällen så va hundarna ute en stund. När det va dags att ta in dom små liven drog Gotti iväg som vanligt och denna gång slutade de ganska illa. Han drog rakt ut på vägen och krocka med en bil :( Min reaktion va bara att ropa på Bella som fick sprinnga och hämta John. Jag tordde att vi skulle få plocka upp Gotti i bitar. Ljudet från smällen va så hög, jag trodde verkligen att han hade dött. Jag var så rädd och min panik var enorm. Kvinnan som körde bilen va lika rädd och jag tycker verkligen synd om henne. Hon sa att hon inte hade en chans att hinna bromsa och det förstår jag ha kom från ingestans Gotti. Men som "tur" va fick han fronten på bogen. Efter smällen sprang han dirket upp till huset. Haltade lite men nu verkar allt bra med Lill prinsen ♥ 
Han hade verkligen änglavakt












Klickat hem....





Sitter här på jobbet och vill bara hem.
Men tanke på att jag bara sitter här och inte har så mycke att göra
passade jag på att klicka hem denna underbara jacka/kappa.
Det är en VILA NAOMI JACKET
Funderar på om jag ska föreslå pizza till middag ikväll men vi får se hur det blir med det.













Jag vill ha/fixa....

  1. Ett nytt kök
  2. Värme i huset
  3. En Taklampa Mimou Antoinette Guld, Finns här
  4. Nytt hallgolv
  5. Måla golven på ö.v
  6. Hummer till middag ;)
  7. Belysning till garderoben
  8. En lung härlig Fredags kväll i soffan

Det va nog allt för idag


Juste kolla in dagens elpriser, helt sjukt..... El räkningen vill jag inte ha.....






Marilyn Monroe








Finns det nån vackrare än denna kvinna?





I natt blev jag mamma.....

I natt blev jag mamma till en liten kille....

Allt känndes så verkligt. Helt sjukt. Jag blev mamma men visste ingeting om mamma rollen. Jag var lung fast ändå inte. Jag gick och köpte alla mamma tidningar och en gigantisk bok. Den va säkert 1m² stor och 1,5dm tjock. Den bara jag runt och samtidigt bar jag min son. Det gå inte att åter beskriva drömmen men den va helt sjuk/underbar :D hahaha




Jul & Nyår

Jaha då va man tillbaka på jobbet efter 2 veckors ledighet.. Det känns bra att äntligen få lite rutin tillbaka i vardagen.

Julen var underbar, besök hos mamma den 23:e julafon var vi hemma och den 25:de åkte vi till pappa :)
Jag är så nöjd med allt jag fått. Skor, kappa, väst, kort på systers barn, kläder m.m.m En helt otrolig jul.

En Frukost på grand fick vi av Peppe och Marre, vilken frulle helt sjuk. Vi 4 plus john va där Måndagen 28/12 bubbel Shopping god mat, vin och drinkar, en toppen dag jag sent kommer att glömma :D

Nyårs afton va det fest på Lida, en toppen fest men god mat och trevligt sällskap...

Kort och gått om några dagar under ledigheten...