Fodervärd sökes!

Ja nu har vi fattat det svår men ändå det "bästa" beslutet. En utav hundarna ska få lämna oss :/ det är med tårar i ögonen som dessa dagar har passerat sakta men säkert. Men efter att ha talat med Dolly & Mejas uppfödare så känns allt bättre. Detta kommer inte vara lätt och kommer ta tid. Jag har lagt ut några beten och hoppas på ett bra napp. Jag älskar båda min hundar otroligt mycket men vi måste göra det som är bäst för HELA familjen...


Munkorg eller inte?!

Ja hur ska man gå till väga med mina två fyrbenta damer? Jag har nu tagit hem två munkorgar för att försäkra mig om att inget ska hända dom.

Det nämligen så att igår var dom inte vänner.... Snacka om att det går upp och ner. Det hela känns väldigt jobbigt både för mig och dom <3

Jag vill ju inget hellre än att dom ska vara ett team.

Nåja det är väll bara att lägga ner 100% och hålla tummarna.....och hoppas att det bli som förr <3


Ida!

Igår fick min fina tös presenter av Peppe Marre, Marres bror och hans fru. Av Peppe och Marre fick tösen ett par vantar, hur söta som helst och av Marres bror plus fru fick Ida en jätte söt tårta. Tack!


1:à Advent!!

Mys på hög nivå.


Middag!

Igår hade vi en toppen middags här hemma hos oss. Vi bjöd på wallenbergare och saffranspannacotta :) det va så gott och helt klart det bästa jag har ätit på länge. Kvällen bjöd även på nått glas vin och lite idol tittande. Under kvällen så hände nått som inte får hända. Dolly & Meja kom i bråk men som tur va så kunde jag och Anton sära på dom ganska fort. Dolly fick nått skrap sår under ögat men Meja fick ett ganska djupt bett på halsen. De dom bråka om va Mejas mat, Dolly hade redan ätit sin men hon var kanske sugen på lite till. Nog om dom två. Nu hoppas jag på en dag där hundarna förblir vänner <3


Saffranspannacotta med bär

Ja nu har jag gjort i ordning kvällens efterrätt :) hoppas verkligen att det kommer att smaka :D jag har aldrig tidigare gjort denna så ikväll får vi domen... Nu är det dags att torka golven här hemma och sedan ta en kopp kaffe.


Ida!

Ja min lilla tös tittar till sina pengar :) vi har ännu inte öppnat nått konto till tösen men hon har en flaska här hemma som fylls på med pengar titt som tätt :D så på ett sätt har hon ett sparkonto :)


God morgon!

Äntligen är det Fredag, denna dag alla väntar på :) Ida sitter i sin baby sitter och borstar sina tänder och tittar på "Dora" själv så har jag precis satt brödet på jäsning och nu håller vi tummarna för att det blir lika gott som brödet jag gjorde igår. Ikväll ska vi ha middag här hemma och det kommer bli så trevligt... Nu är det dags för KAFFE!!! ha en bra dag :)


Brödet!

Nu är mitt kära surdegs bröd klart. Nu är det bara att hålla tummarna för att det går att äta oxå:) mitt mål är att bli sjukt grym på surdegs bröd i alla dess former och smaker :)


Min snygga syster!

Kolla in ;) Idag har hon varit hos frissan och det blev ju kanon fint, lite mörkare, mycket bättre och super snygg blev hon!


Torsdag 24/11

Tänk att det bara är en månad kvar till Jul!!! Ojojoj va tiden går fort.

Idag har jag och Ida varit på öppna förskolan. Som vanligt är det hur trevligt som helst, idag var det inte alls många där men på ett sett kan även det vara mysigt...

Just nu sover min prinsessa och jag har tagit tag i mitt surdegs bak, jag hoppas att jag kommer att lyckas denna gång... Men övning ger färdighet ;)

Med tanke på ordspråket övning ger färdighet vill jag visa en bild på Ida från imorse. Hon äter gröten själv :D


Mitt troll!

Ja va ska man säga om denna dam?! Hon börjar få en stark VILJA!!! Hon ska "äta" själv och det är väl ok på ett sett men det blir ju så kladdigt. Det hon vill ha SKA hon ha, hon blir skit sur om jag tar bort saker från henne som hon inte får ha.... Men på ett sett är det ju bra att hon har en stark vilja inför framtiden. Men mamma bestämmer än så länge ;)


Lyx!

Efter att ha städat och tvättat hela dagen så lyxar jag och Ida till det med lite fika :) Ida har druckit väldigt dåligt idag så jag får ta och lura i henne lite pärondryck blandat med vatten, för min del vart det julmust och det är ju för gott :) Efter fikat ska jag ta tag i det sista av städningen så det är fint här hemma när A kommer hem. Han har varit i Gbg i 1,5 vecka nu och han är väldigt efterlängtad av både mig och Ida.


Lata jag!

Ja i kväll blir det till att trycka i sig chips, kvällen är nu avslutad i tv soffan och jag och Ida packade ihop en korg med lite smått och gott..jag pallade verkligen inte att gå upp och ner flera gånger ;) nu blir det film för min del och jag hoppas att Ida somnar om snart. Ha en trevlig kväll <3


Jag och lilla syster

Ja vissa säger att vi är lika :) på dessa bilder kan jag hålla med ;) dom är tagna den 17/7 2010!


Våran dag!

Idag vaknade jag och Ida klockan 08:00. helt sjukt skönt, jag tror att Ida har sovit hela natten om inte har jag gjort alla måsten i sömnen ;) när vi väl hade vaknat åt vi en snabb frukost och sen åkte vi till öppna förskolan. I vanlig ordning så blev det fika med tjejerna efteråt. När vi väl kom hem va det dags för mig att hänga upp advents stjärnor m.m. Jag ville ju inte vara sämre än mina grannar Peppe och Marre som gjorde det i går......


Lilla Ida!

Mitt älskade troll är helt slut. Det tog ca 30 sekunder för att henne att somna när vi satte henne i bilen. Jag tror att damen har tänder som är på g. Mitt hjärta det gör så ont i mig när hon är ledsen


Fredags mys!


Köket!

Ja nu vart det dags att möblera om i köket igen. Jag gillar som ni säkert vet att flytta möbler fram och tillbaka ;) så nu är det gjort. Tidigare idag har jag och Ida varit på öppna förskolan och lekt. Ida var så pussig idag och skulle pussa Hugo och Maya flera gånger, mitt troll <3 Efter öppna förskolan gick jag ,Ida, Jutta, Hugo, Maria och Maya och fika. Fick även en väldigt trevlig surdegs grund idag av Susanne. Nu jäklar ska det bakas surdegs bröd här hemma ;)


Mamma!

Ja va ska man säga?! Nu har hon handlat till Ida igen. Tack snälla mamma/mormor


Min mage!

Ja den har sett ut som den har gjort dom sista ca 16 månaderna... Att vara gravid och se/känna hur magen växer är otroligt häftigt, men efter den långa graviditeten ville iallafall jag ha tillbaka "min" kropp. När Peppe och Marre gifte sig i somras var Ida ganska exakt två månader. Jag trodde då att ja hade fått tillbaka min gamla figur men så var det inte. För nån helg sedan satt vi och titta igenom bilderna från bröllopet och jag säger bara... -Jaha snacka om att vara blind!! Men nu när det har gått snart 7,5 månader känner jag att min kropp har blivit som jag såg ut förut. Men vem vet om nått halv år kanske jag sitter och skrattar åt dagens bilder. Vågen har inte spelat nån roll i min vikt nedgång och det beror mest på att jag inte har någon. Men under min graviditet gick jag upp 19,4kg och jag tror att jag har gått ner allt med tanke på att jag kan ha mina gamla jeans :)


God morgon!

Idag vaknade vi klockan sju, precis lagom tid om ni frågar mig :) Hundarna sov med mig inatt och det var väll helt ok förutom att Meja låter som en hel koloni av snarkande män. Hit kan en hund snarka så mycket?! Galet! Nå ja, nu på morgonen har jag försökt att få i Ida lite frukost men damen vill inte äta :S sista veckan har hon varit jätte strulig med maten och jag tror att det beror på tänder. Jag har även hunnit med att laga lite kyckling som idag ska få tull lunch om det passar henne. Sen så blir det en sväng till Mariefred och på eftermiddagen ska vi till BVC för att väga och mäta trollet.


Klänningen!

När kommer man få bära en sån här vacker klänning igen? Nu hänger den så fint i min garderob....


Bild bevis!

Mitt troll kan resa sig upp, men men efter några sekunder åkte hon i golvet. En puss och en kram från mig så va allt bra igen <3


Sov morgon

Vilken bra start på veckan. Jag och Ida vakna klockan 08:30, så härligt! Nu sitter vi och äter frukost och myser <3


Hummer!

Nu är det dags för det bästa, hummer! Så gott, borde ätas minst en gång i veckan


Pilgrimsmusslor

Jaha, så vart det lite pilgrimsmusslor oxå ;) vi har en så trevlig kväll här på gården! Allt är kanon....


Carpaccio

En trevlig förrätt börjar vi denna Fredag med en carpaccio....


Vilken dag!

Den här dagen har varit mer än perfekt. Jag och Ida har städat och fixa hela dagen... Alla rum är nu städade och jag är mer än nöjd med vårat resultat. Nu är det bara en kyl som ska kastas sen så är även hundarnas rum klart :)


Min vän!

Nu ska jag och min kära vän Electrolux Twin Clean Z8272 ta ett varv på nedervåningen...
Måste passa på medans trollet sover sött




Oliver 10 år!

Tänk va tiden går fort, Oliver fyller 10 år idag:) helt galet. Tidigare idag hittade jag en låda med kort, bl.a. På en liten Oliver. Första bilden på mig och Oliver är tagen på bb <3 det känns som det bara var för nått år sedan den togs men så är det inte.... GRATTIS OLIVER!!!!


God morgon!

Ida sitter och tittar på tv och jag tar en kopp kaffe i lugn och ro. Igår vart det en sväng till Coop vilket var mer än ett måste. Blöjor, gröt och majskrokar va prio ett. Ida fick igår av en god vän till familjen tre par tofflor/tossar, nu kommer inte tösen frysa om sina små fötter....


Så fint!

Vilka färger på himlen, galet vackert!


Vill ha!!!

Det finns så mycket fint till min lilla Ida!

 Här är några "jag vill ha"

Dandelion Bodysuit LS SEK 149, Maxomorra - NELLY.COMNika Nb Knit Cardigan SEK 199, Name It - NELLY.COMNolina Nb Ls Body SEK 129, Name It - NELLY.COMBasic Body Finess SEK 349, How To Kiss A Frog - NELLY.COMIdo Baby LS Body SEK 169, Me Too - NELLY.COMBaby Wen B Anorak SEK 999, Mini A Ture - NELLY.COMBody SEK 199, Geggamoja - NELLY.COMBabytrouser SEK 219, Geggamoja - NELLY.COM


God morgon!

Vi har precis avslutat frukosten här hemma. Nu ska jag sätta mig i lugn och ro och njuta av en kopp kaffe. Ida leker så fint, hundarna vilar så nu är det bara att passa på och ha egen tid. Vill även passa på och gratta Nille som fyller år idag. Grattis!


Porsche panamera

Man ska drömma, eller? Jag gör det iallafall och det här är min dröm bil! Matt svart är en önskan ;)


Öppna förskolan!

Ja som sagt, idag har vi varit på öppna förskolan. Som vanligt var det så mysigt.... Även Nille och Filippa hängde med denna måndag :) jag fick se Filippa vända sig och man kan ju inte bli annat än GLAD!!!! Ida var 4 månader när hon börja vända sig precis som Filippa är och man undrar ju hur dom små liven klarar av det. Så små, så söta och har så mycket att lära sig. <3


Mamma 54år

Vill gratta min underbara mamma som idag fyller 54 år. En kvinna i sina bästa år. Grattis mamma <3


God morgon!

Jaha Då va det Måndag igen, mammas födelsedag (Grattis mamma)och skolstart för Bella som har haft höstlov. Idag öppnar öppna förskolan igen :) förra veckan hade dom stängt då dom skulle stor städa lokalerna samt tvätta alla leksaker. Så idag bär det av dit :) även Nille och Filippa kommer dit idag. Det ska bli så kul att träffas denna vecka oxå. Det händer så otroligt mycket med dom små liven och jag vill inte missa nått nytt som händer med Filippa <3


Höst mys!

Vilken härlig dag! Jag har idag tagit in ute möblerna och städat i källaren, jag är så nöjd :) sen blev det en mysig promenad med Ida och hundarna


Sov morgon!

Ida fick jag sov morgon, så himla skönt. Ida och Anton klev upp klockan sju och sov till 09:30. Lyx!! Frukosten är precis avslutad och idag ska jag bara mysa :)


Lampa!!!

Tänk att mitt lilla troll kan säga lampa, hon sa det ett par gånger när vi var i Funäsdalen men idag har hoa sagt det flera gånger :) mamma fick även höra det idag när vi va och fira henne.


Aj mitt huvud!

Fy bubblan va jag har ont i huvudet, men fet var det värt. Det vart middag på Prinsen, champagne på Grand hotell café opera efter det och sen solidaritet. Jag hade så j•bl.a. Roligt som helst. Fick även träffa min bror och hans kompis Marius. Även Lullen och lina kom till cafét.


Ida 7 månader!

(det här inlägget skulle upp igår men tydligen har det inte lagts upp) Grattis min fina Ida. Med tanke på att min tös idag blir 7månader fick hon prova att äta själv... Det gick sådär ;)


Ida!

Mitt lilla troll! Hon är ju bara för rolig. I förrgår skrek hon hela dagen, det var hennes nya ljud och igår lät hon som en gris hela dagen undra var det blir för läten idag ;)


En toppen dag!

Vilken härlig dag vi har haft! Jag, Ida och Bella har varit i Strängnäs på öppna förskolan en snabbis. Sen drog vi ner till "stan" och titta in på Lindex samt Vero moda. Det blev en mössa och strumpbyxor till Ida. Jag kunnde inte låta bli ;) sen kom Nille och Filippa på besök och vi hade det så trevligt.... Nu sover Ida efter en händelserik dag :)


Som sagt, igår var mamma, Tony och Oscar h...

img_3615 (MMS)

Som sagt, igår var mamma, Tony och Oscar här:) Ida fick strumpor, strumpbyxor och tre filmer. Så snällt av mamma <3


Mitt hår! Fy sjutton va det växer, helt sj...

img_3613 (MMS)

Mitt hår! Fy sjutton va det växer, helt sjukt! Förut satte jag in hårförlängning osv. Men Gud va jag är glad över att jag slutade med det. Det sliter nått sjukt på håret plus att man känner sig skallig varje gång man tar bort löshåret. Kort och gott jag är nöjd med min lejonman :)


Våran kväll!

Mamma Tony och Oscar har varit här ikväll, så trevligt. Mamma hade tagit med sig sin goda köttfärsås och jag stog för pastan, kanon gott. Tog några bilder på kusinerna men med kameran så jag få ta och ladda upp dom i morgon. Nu har Ida somnat och jag sitter själv och tittar på tv. Så jäkla tråkigt om kvällarna när Anton är i Gbg och jobbar. Jag hoppas verkligen att han kommer hem till helgen. Men måste man jobba så måste man... Nä nu kallar soffan..


Arg!

Blogg.se appen fungerar så där bra men tanke på att bilderna dubbleras......


Lung & ro

Sitter här vi köksbordet och njuter av en kopp pukka love te, det va inte i går jag drack te. Prinsessan sover och Dolly ligger och värmer mina fötter under bordet. Jag ska passa på att bläddra igenom Plaza interiör och försöka få lite idéer.. Jag är bra sugen på att möbler om vardagsrummet, vem vet kanske blir gjort idag ;)


Gravid!!

På min iphone finns det alldeles för många sidor med sjukt onödiga appar. Här har vi ett exempel.... Gravid mappen kanske har gjort sitt på min lur...


Promenad!

Kom just in efter en härlig promenad med Dolly & Meja. Dom är så otroligt fina mina tjejer och jag är så glad och stolt över dom <3 båda två fick bra beröm efter ha varit på glädjens Hundpensionat... "dom sköter sig själva" tydligen så trivs dom ganska bra där... Dom är inte skäller inte sover tills det är dags för morgon promenad, haha här kliver man inte upp i onödan:)


1 November

Morgonen började sådär :/ men efter lite frukost så va allt bra igen... Jag har funderat lite på mina matvanor och det är nog dags att ta tag i hälsan. Jag ska idag planera mina måltider för en vecka framåt och försöka börja leva ett liv där hälsa ska stå som högst på listan... Nån som har bra tips och recept?