God Morgon!

God Morgon!

Vilken härlig dag:) Kl är nu ca 08:13 och kaffe är snart redo. Om en stund ska jag Marre & Peppe gå ut en sväng med dogsen. Vädret är snöigt och blåsig men oj så trevligt de kommer att bli.

Sen när vi väl har kommit hem så ska jag och Anton åka och köpa dom sista Julklapparna.

Nu är det dags för en kaffe!!


Dagens ord:
Man ska bry sig om, men inte lägga sig i

För jag e ledig :)

Shohhoo. Jippi va skönt det va med sovmorgon. Jag vakna strax efter nio tiden mess Peppe och Marre och kolla om dom skulle med på en promis men ikke. Dom va redan inne i stan :(
Jag tog en promis med Dolly och Meja. Målet va att gå en lång promis men det gick inte.. Det va såå kallt ute -17 grader, Hundarna fick is mellan "tårna" och tyckte inte alls om kylan. Jag stannade till och frågade Dolly om vi skulle gå hem. Hon bytte riktning och vi börja gå hem =) Gummsan ville hellre komma hem till sin soffa och bara mysa :) Nu ligger dom båda där och har det varmt å gott.

Med tanke på att jag är ledig idag så ska jag städa och fixa här hemma. Det ser ut som det har varit krig i huset. Fy va jobbigt men det måste göras NU!!!
Jag tänkte även möbler om här inne i data/ blivade tjej rummet. Byta ut soffan mot den vi tidigare hade i v-rummet. Få se om hulken inom mig pallar bära den brutalt stora soffan :)

DAgs att sätta igång :)




Dagens ord:
Macho bevisar inte mucho.






Måndag

Haha då va man hemma efter en bra dag på jobbet. Vi kom hem strax efter kl fem. Anton började med glöggen som inte va riktigt klar. Den smakade verkligen skit så den fick åka ner i slasken :S Men vi får hålla tummarna för att Calvados glöggen blir bra. Jag satte igång med att fixa klart den senapsgravadesillen. Om tre dagar precis lagom till Jul är sillen klar. Undra om man ska köpa på sig ett par färdiga burka om min Sill inte blir god!?

Anton gjorde maten idag och det blev en god fläskfilé pasta, mums va gott den va :)
Med tanke på att att jag är ledig i morgon så blev det ett glas vin till maten!
Nu ska jag sätta på mig mina nya, hela glasögon och börja glo på Tv, dogsen ska få springa på löpbandet en stund oxå!

Jag tror att Dolly & Meja har haft en tuff dag i dag med tanke på att dom har varit hemma med Marre och Peppe. Dom är jätte trötta.. så jag tror att dom har haft en toppen dag med sina favoriter :)

Man kan ju välja va man vill ha....

Ett par snygga svarta stövlar går alltid hem, men jag vet inte om jag skulle betala 12500:-
Stövlar, Hund, stövlar, hund? Ja man kan ju välja va man vill köpa.....vilken prislapp?!?!?!

Men hade jag vunnit 66 miljoner på travet i helgen hade jag inte äns fundrat på prislappen....




     


Här finns dom




Nä nu är det dags att avsluta dagen och åka HEM!!!!








Kort och gott!!!

Jaha då har man inte uppdaterat sen i Torsdags :S
Som sagt så hade vi öppet hus på jobbet. Julklappsutdeling och en suprise till "gubbarna" Vi ska nämligen åka på kryssning med alla i Januari. Det kommer nog bli skoj...

I Fredgas vart det en sen dag på jobbet kom hem vid sex tiden. När jag väl kom hem så vart det sjukt kallt hemma. Nio grader hade vi inne i köket som i vanliga fall brukar vara det varmaste rummet.
Men som tur va hade Anton vart och köpt 2 stycken värmefläktar. Men jag vet inte om dom hjälpte som mycke. Vi fick stänga dörren mellan hallen och köket så att köket iallafall skulle bli varmt och som tur så blev det värme där :) Sov rummet fick oxå en egen fläkt som man kunde sova där inne utan att frysa ihjäl. Två fläktar hjälper inte så mycke om man ska värma upp 250kvm. Men husets två hjärtan är iallafall varma nu.
T.o.m hundarna har tyckt att det är kallt Dolly har legat och huttrat på golvet och Meja har nästan legat i fläkten för att bli varm. Men nu är det som sagt mycke varmare inne.
Fredags kvällen blev lungn. Åkte över till Jonny och Esa som har köpt hus ute vid oss. Oj så finrt det va. Efter det blev det en Pizza på karas sen va det dags att sussa.

Lördagen var en väldigt trevlig dag. Jag och Anton åkte till Strängnäs för att hämta ut mina glasögon. Äntligen kan jag se igen :) Det blev en del julklapps handling och Anton köpte nya skor och jag riktiga "arbetarsockor" så intemina fötter ska frysa till is hemma hos oss. Från 16-23 satt vi och drack glögg, bira och vin. Maggan, Seppo, Malle, Stefan, Marre & Peppe var på besök. En trevlig kväll med mycke snack och som vanligt var det mycke jobb snack :S

Söndagen blev en mys dag som va i världsklass... Börja morgonen med en promis med dogsen. Jag och Anton gjorde massor av trevliga mumsiga saker. Calvados glögg, vanlig glögg, gravad lax, rökte lax, gjorde gräddkola, knäckebröd, julskinka och senapsgravadsill...De va nog allt. :) En super mysig Söndag...

Alla Recept hittar ni HÄR 

Nu är det bara en Pepparkakspaj med apelsinkräm kvar att göra!










Öppethus....

Igår var det en dag som heter duga, jätte mysig och trevlig..men man va ju kvar på jobbet till klockan 20:30...
Kaos väder när man åkte hem, till och från gick det 40km/h på E4:an men som tur vart vädret bättre när vi körde på E20...
Det blev ingenting gjort hemma igår, det var bara att hoppa i säng direkt när man kom hem.....
Sen så rinde klockan 05:30 imores. Klockan sju skulle bilen lämna Lida mot jobbet igen.. Usch va jag är trött.
Med tanke på att vi ska ha öppet hus idag/kväll så lär klockan bli tio innan man kommer hem...


Men det kommer bli en jätte trevlig dag och jag hoppas att Marre kommer :)

Systeryster är så snäll så hon ska ha hundarna, Tack Gumman.....Love U!!!


Dogsen älskar sin "moster"
Bildbevis på att Dolly älskar sin moster :)




Dagens ord: Tur är oftast en viss form av skicklighet








Dålig....

Oj va dålig jag har blivit på att uppdatera här :S
Men men inte mycke att göra...

Jaha vad har jag hittat på da, Jo...hmm.öö jag har nästintill glömt allt.. Det kan inte varit nå viktigt..

Förutom.. I Fredags, jag åkte i väg med Tony för att laga mina glasögon. Jag hade somnat på dom så dom var sjukt snea och krokiga. Jag va så nöjd när dom var färdig riktade och klara. Perfekt inför Fredags kvällen som jag skulle tillbringa i soffan för att se IDOL finalen. Men när jag kom tillbaka till jobbet fick jag en glad nyhet :) Marre hade fått fyra biljetter till Idol finalen 2009 i GLOBEN :D Wee va kul..

Peppe va så underbar och va hundvakt till hund eliten så mitt hjärta kunde va lungt under kvällen.
Vi började med att äta en trevlig middag på Lilla capri, sendan bar det av mot globen. Jag Marre, Bella och Maggan fick äran att uppleva denna underbart roliga kväll. Det som känns bäst är att Bella åkte med. Hon har varit så dålig sista tiden men hon fick ju ett väldigt trevligt avslut på hennes jobbiga vecka ;) skruttan <3
Vi avslutade kvällen med en brutalt stor Absint mojito på Gondolen. En toppen kväll!! Tack tjejer ;)

Lördagen var  en riktigt underbar dag, promis med dogsen i "höst/vinter" solen. Frukost med Marre sedan granris polckning för att mysa till våra trappor. Med tanke på att vi bor mittemot varandra så är det snyggt om det ser likadant ut hos oss båda. Å nu är det så fint :) Kvällen blev lung med ett mindre julbord.

Vi tio tiden gick jag ner till mig för att avsluta kvällen med en film men när jag kom hem blev jag så j*vla ledsen. Hundarna hade rensat min väska på ALLT. Från tuggummi till haltabletter, viktiga papper låg i små små bitar på golvet Hela väska var rensad från allt. Det värsta va att nån av dom tre hade tuggat sönder mina glasögon :( Mina fina underbara glasögon. Jag trodde jag skulle halshugga alla tre. (Men det gjorde jag inte) Fy bubblan va nere jag va. Det blev en film ca 1,5-2 meter från tv:n utan glasögon. Jag måste ha sett ut som en mupp. Men men inte mycke att hänga läpp för nu längre. Jag fick det roliga beskedet från min optiker att dom hade likadana bågar kvar och om ca 7-10 dagar och 5000kr fattigare så har jag nya glasögon... Sjukt kul så här före jul, NOT!

Pappa, Madde och Systeryster kom förbi en sväng igår kväll på en mysig fika. Riktigt trevligt att träffa dom alla. Med tanke på att Pappa och Madde bor i Norrköping så är det inte så ofta man träffas. Men som sagt det va riktigt trevligt...

Nä nu är det snart dags att avsluta kvällen.... God natt!!!







Det går bra nu....

Vilken dag, allt har rullat på, jag är så nöjd med mitt arbete i dag..JAG ÄR GRYM :D Hahahaha

Så hur ser kvällen ut?

Hem laga middag...äta.

Fika hos Malle, Stefan och Bella...

20:00 Plastik kirurgerna på Tv4plus

21:00 Desperate housewives

Plus att dogsen ska få springa av sig riktigt mycke på löpbandet...
En kväll som är väl planerad....

Facebook är riktigt bra....

Oj oj oj ibland är Facebook riktigt bra :)
Igår kom och tänka på en gammal barndomskompis. Vi lekte varje dag när vi va små. Hon var min bästa vän.
Jag kommer så väl ihåg när jag fick vattenkoppor. Jag var så nere för att jag inte kunde leka med min kompis men som "tur va" fick hon oxå det samma dag. Wee va glad jag blev :) Jag kunde sova över hos henne som vi hade planerat. Hennes mamma "dränkte" oss i potatismjöl och vi tok skratta. Hahaha det va härliga tider....

Så igår började jag söka efter henne och yes jag hittade henne :D





Dagens ord: Fyll inte livet med år utan åren med liv





Så trött...

Jag vet inte vad som hänt med mig men idag har jag varit så trött. Det känns som nån har hängt betongsäckar i mina ögonlock. Jag har varit så trött, kan det vara för att helgen var ganska lungn??

Inte mycke att göra. Nu är det bara att åka och hämta dogsen, hem laga middag och låta dogsen springa på löpbandet...





Min helg....

Jaha då var det Måndag igen, helgerna går fort som vanligt....

I Fredags var jag ledig, städa och fixa hemma. En trevlig middag och tidigt i säng...

Lördagen började med en långpromenad med dogsen, jag Marre och Peppe va ute i ca 2 timmer. Så härligt.
Även denna dag blev det städning. Bada hundarna.
Marres bror och fru kom ut till gården med sina underbara bran. Siri 1,5år och Zeke 1,5 månad. Oj så mysigt vi hade. Båda barnen är helt underbara och lilla Zeke va så mysig, jag blev så kär i lill gubben.

Söndagen vart en lungn dag, promenad med hundarna, jag & Dolly  åkte med Anton till firman, stanna på donken för att få i sig lite lunch. Även Dolly fick en burgare. Hon va så nöjd... Jag hämtade även ut mitt paket från Divine dog, tjejernas nya halsband och koppel.. Så snygga
Vid fyra tiden trodde jag att det va dags att gå och lägga sig, men oj va fel jag hade :S Jag var så trött...
Men men så blev det inte, jag tittade på "Flickan som lekte med elden" Oj så bra den va....efter det blev det kina mat, mums :)

Det va ju kort och gott min helg...


Dagens ord: Lev som om var dag vore den sista. Förr eller senare får du rätt.





Roligt samtal...

Jaha, då den här arbetsdagen snart slut.....

Min tanke va att jag och Anton skulle storhandla idag, men jag vet inte hur det kommer att bli med det.
Vårat samtal:

Jag: Hej vad gör du? Är du på väg?
Anton: NÄ  JAG SKA FIXA "RÖV" MASKINEN SOM JOHN RINGDE OM! (Han skrek)
Jag: Men skrik inte på mig, va inte sur på mig för det
Anton: JAG SKRIKER INTE!!!
Jag: jo det gör du, ring upp nån annan som du kan skrika på. Så slängde jag på luren :(

Undra om det blir nån handling?! Annars får det bli vidriga makaroner med korv idag :s
Vi har bara skit mat hemma....

Men men när vi träffas så kommer det här vara glömt. Men va kul samtalet va....


Måste bara säg att jag trivs verkligen jätte mycke på kontoret. Men som sagt det är lite jobbigt när hundarna är kvar på det gammla stället. Jag vill ha koll på dogsen. Det gör såå ont i mitt hjärtat...










Dagarna går så fort....

Jaha då va det kväll :S

Dagarna går så fort, jag vet inte om det beror på att vi har flyttat till nytt kontor och jag trivs som fisken i vattnet...
Det ända som är lite jobbigt är att dogsen är på det gammla kontoret på dagarna. Men som tur är att Luna, Loke och Fia finns oxå där och brosan tittar till dogsen då och då...

Jag hoppas att dom nya hundhusen kommer nästa vecka, värme element och hundgård i "skogen" 30m från mitt rum. Lite längre bort än vi hade tidigare men det gör inget. Jag har ju iallafall den möjligheten att jag kan ha med mig hundarna till jobbet och det känns ju toppen....

Dags att ta ut mina underbara hundar <3


Tack Marina för prat studen idag, känns skönt att ha ditt stöd!





.....

Dagens ord:
Små, små ord av uppskattning är nyckeln som låser upp de flesta lås.




Nu väntar en härlig dag på jobbet.... :) Wee va glad jag är