En toppen dag!

Denna dag har varit underbar, mys på hög nivå.

Anton lagade en fantastisk middag som fick avsluta denna helg <3

Nu ska jag natta Ida och sedan blir det mys i soffan.


Söndag!

Efter frukosten blev det en härlig promenad i skogen. Vi hittade bra mycket svamp och hundarna fick leka av sig ordentligt :)

Nu blir det kantarell pasta till lunch!


Frukost mys!

Att få äta en lång härlig söndags frukost är ju bra lyxigt ;) dock så fattas det hembakade surdegs bröder. Men trots det har vi det trevligt. Om lusten finns idag så ska jag baka lite grytbröd. Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller bröd bakning.

Nåja vi får se va dagen har att erbjuda


Fridlyst!!!!

På fyra år har man skjutit 23000 elefanter. Minns inte vart det va men det det är ju sjukt.... 15-16/dag. SJUKT!!!


Lördag!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Peppes födelsedag...

Denna dag började strax efter klockan 07 och hela familjen steg upp för en härlig lördags frukost. Efter det gick vi en promenad med Peppe och Mariell.

Vi 12 tiden var vi bjudna på Lunch hos P&N Amerikanskt tema var det dom gällde. Blåbärspannkakor med sirap, club sandwich, milkeshake, och annat gott. Lunchen varade i hela tre timmar och jag är fortfarande proppmätt ;)

Efter den långa lunchen åkte vi en sväng till Coop och sedan har vi bara myst här hemma. Jag har även "lekt" hela Sverige bakar och det blev en drömrulltårta. Mums så god den blev ;)


Bilder

Orkar inte skriva nått så idag får det bara bli bilder från kvällens middag


En toppen dag!

Denna dag har varit kanon bra på jobbet. Jag har lärt mig nya saker och det är ju det roligast som finns :) så imorgon bär det av till jobbet med positiv energi ;)

Idag har jag varit på vårdcentralen med Ida, hon säger att det gör ont när hon kissar så vi var där och lämna ett urin prov. Tydligen så ska det vidare på odling (?) och på Måndag får vi svar på det. Hoppas hon är frisk. Idag så var det även fotografering på dagis. Det hade gått bra för Ida dock så blev det inget leende på bild men hon grät ju inte dådet är ju ett plus.

Nu blir det Djurakuten!


Vecka 30

Sitter här på oxbackskliniken och väntar på att få gå in till min bm. Idag går jag in i vecka 30 och det är "bara" 10 veckor kvar till bf :)

Vagnen ska snart köpas och jag kommer att välja en svart. Med andra ord ska den andra säljas inom kort ;( vet du någon som är intresserad av en Bugaboo cameleon så be dom höra av sig :)


Tråkiga Tisdag!

Usch, det är bara Tisdag:/ denna vecka kommer nog kännas sjukt lång. Nåja. Idag har jag jobbat och Ida har haft en bra dag på dagis. Hon har sovit i 2,5 timme och lekt massor. Men mat vägrar gör hon som vanligt :/

På bilden sitter Ida i bilen. I handen har hon en pinne som hon plockade till Kicki och Mä ;)


Så sur!

Jag har under dagen lagt bud på en säng till Ida. Tanken bar att ha den på nedervåningen men tyvärr så va det någon annan som fick den för 50kr mer än mitt bud, FAN!!!

Jag ville verkligen ha denna säng. Sent 1800-tal men med min tur kommer det nog sluta med en Ikea säng :/

Jag ville betsa denna säng vit och ha en söt sänghimmel till :/ nåja....


Måndag!

Jaha då va det vardag igen. Jobb dagis och lite stress ;) Ida har haft en bra dag på dagis men som vanligt har hon inte ätit nått. Jag fattar inte hur hon orkar leka på tom mage?!

Idag kom även mina stövlar, få se om jag behåller dom eller inte


Söndags mys!

Jag och Ida har avslutat frukosten för ett tag sedan. Nu är vi ute och myser på tomten. Äpplen har plockats och vi har tittat på massor av spännande saker ;)


Så sant


Dagens middag!


I Tisdags när jag hämtade Ida på dagis så pratade jag och en "fröken" om att Ida gillar fisk. Som svar fick jag att barn älskar fiskpinnar. (dom åt inte fiskpinnar den dagen) Jasså tänkte jag, Ida har aldrig ätit fiskpinnar så idag fick det bli premiär. Hemma gjorda fiskpinnar med potatis, spenat och en kall sås.

Mums!!!

Receptet är taget från recept.nu

 


Nästan 20cm....

....ja det var så mycket som blev avklippt hos dagens besök hos frisören. Synd att jag inte tog en "före"bild. Men så här ser mitt barr ut nu. Utsläppt och uppsatt :D


Trött!

Inatt så har Ida varit lite små strulig och bebisen i magen har varit hel vild. Det känns som jag är mer föd än levande idag. Men det är bara att gå på reserven och ladda batterierna tills imorgon....


Bra erbjudande.....

.....eller?



Vecka 29

Nu är det inte så lång tid kvar :D


God morgon!

Idag är det kallt ute. Våran termometer har "dött" men man ser på bilen att natten har varit kall. Tur att man med ett enkelt tryck får igång motorvärmaren. Om drygt 45 minuter ska vi åka till dagisen först kaffe och frukost :)


Äntligen kväll!

Min kväll börjar nu. Ida sover och jag har satt på en tvätt, tagit disken efter middagen och nu blir det sorbet i soffan framför Djurakuten.


Tisdag!

Idag va vi tillbaka till verkligheten igen. Ida på dagis och jag på jobbet. Trots att jag har haft en jobbig natt med lite sömn så har dagen rullat på ganska fort. Jag känner mig ganska slut till och från och jag vet inte hur vi ska få ihop allt. Men med tiden blir nog allt bättre ;)

Ida har haft en bra dag på dagis trots att det var 10 dagar sen hon var där. Lämningen gick helt okej och hämtningen gick jätte bra :) när vi kom hem lagade jag klart middagen och sen gick vi ut. Nu sitter loppan i badet och efter det ska vi äta middag. Det blev lite bakvänt idag men va sjutton gör det?!


Mys dag!

Efter besöket på sjukhuset åkte vi ner till firman. Ida var så imponerad av allt som finns där nere. Den STORA grävmaskinen var favoriten och vi har tränat hela dagen på att säga grävmaskin ;) Nu har Ida fått en bild av vad pappa gör på dagarna :D

När vi kom hem bjöd vi ner Idas farfar på fika och satt och prata en stund innan jag började med våran gigantiska hög av ren tvätt.

Nu blir det soffan resten av kvällen för min del :)


Mälarsjukhuset!

Imorse hade vi tid på Radiologiska kliniken, ultra ljud av njurar på Ida. Hon tyckte det bär väldigt läskigt och grät jätte mycket men samtidigt så låg hon bara så snällt och höll min hand under tiden den "hemska" gubben gjorde sitt.

Jag är en stolt mor :D


Söndags mys!

Maten blev kanon god och jag kan verkligen rekommendera denna "gryta"
Kvällen har varit kanon, god mat, godis, kall fanta och tv!! Syster yster är kvar och åker hem i morgon.

På tal om morgon dagen så ska vi så till sjukhuset och föra ul på Idas njurar. Vi får se hur damen tar denna grej :/


Maten!

Ja nu har köttet puttrat i drygt fem timmar. Jag tog just ut Grytan för att vända det (gjorde det även efter 2-3 timmar) och det rasade sönder. Helt perfekt. Jag har även kryddat det med oregano (plockad i Grekland i somras) doften är helt underbar här hemma och snart ska jag koka riset :)


Kläder!

Nu ska jag sälja en massa kläder som Ida hat haft. Det finns allt från soldräkt till jackor, overall, klänningar, vardags plagg och annat fint. Jag tänkte sälja det mesta till fynd priser... Vi tid ork och lust ska jag lägga upp plagg här. Som en liten bloppis :)

När vi sorterade upp dessa kläder fick vi ihop en hel Ikea påse till bebis, en Ikea påse som ska säljas och en lite plast påse som ska kastas. Plaggen som kastats är plagg jag själv inte skulle ha köpt begagnat då som var lite väl slitna....


Middag på g!

Här hemma är middagen redan i ugnen.
Det blir en slags gryta.

Det du behöver:

1 nötbog ca 1kg
1burk krossade tomater
1burk körsbärs tomater
Tomat puré
2 st gula lökar
2st morötter
Broccoli
Paprika
Timjan
Salt
Peppar
Paprikapulver
Cayennepeppar

Bryn köttet med salt peppar, cayennpeppar, paprika pulver och lite gullök. Lägg ner köttet och resten av alla ingredienser (jag väntar med broccolin till ca 30 min innan servering) i en gryta. Skicka in i ugnen och låt den puttra i ett x antal timmar på 175-200 grader. Serveras med ris eller potatis :)


God morgon.

Ida sov länge idag oxå. Jag vakna till vid 06:15 och insåg att fröken dov så det vara bara att sova vidare till 07:45. Tack Ida. Nu blir det kaffe med Jennifer och Ida tittar på tv en stund innan frukost.

I veckan som va fick jag hem en bonuschek från Intersport, man tackar. Den lär komma till användning inom kort .


Receptet på en misslyckad lunch!!

Dagen började perfekt med lek och mys på tomten, skogs promenad och mys.

Vid 13 tiden tyckte vi att det va fax för lunch så jag, Jennifer åkte till Ica för att handla nått enkelt. Väl på Ica köpte vi ett paket fras våfflor, enkelt och gott och man måste ju bara till sätta vatten och smör. Kanon!

När vi kom hem började jag grädda dessa efter längtade våfflor men när våffla tre ska gräddas börjar järnet lukta el och vips så kom det två lågor från järnet. Tre personer får dela på två färdig gräddade våfflor och Wasa husman. Kul!!!!


Men god morgon!

Denna morgon började 08:12. Jag var tvungen att titta på klockan två gånger innan jag insåg att Ida sovit så länge :D

Nu ska vi ha frukost mus här hemma med moster Jennifer och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda....


Ida!

Våran söta, helt otroligt underbara dotter! Du lär dig så mycket nytt för varje dag som går och du pratar sjukt mycket nu oxå <3


Tack moster och mormor!

Ida har fått nya kläder, fyra tröjor, 2 byxor, två mössor, ett par vantar och en overall :D tusen tack :D


Halloj Fredag!

Vi började denna morgon med att åka och fixa mina naglar i Mariefred. Känns skönt att ha så nära till en salong. Efter det åkte jag och Ida till Åker för att hämta ut ett paket med min nya super snygga Kashmir halsduk. Jag är så nöjd :)

Nu blir det en super enkel lunch, makaroner, bacon & köttet från igår!

 


Middag!

Dagen middag blev lite utav grekiskt tema. Känns inte så ovanligt i denna familj ;) nu blir det Djurakuten och kockarnas kamp (?)


Städat!

Strax efter det tidigare inlägget somnade Ida. Under tiden så har jag passar på och städa lite i köket samt vardagsrummet och jag tänker inte fortsätta med det. Fy sjutton va tråkigt det va. Jag hade även tänkt att möbler om men orken och inspirationen fanns inte idag. Men jag hoppas att jag får ett ryck i morgon för nu har det sett likadant ut här alldeles för länge....


Snälla Ida....

....kan du inte bara somna?! På dagis sover dom runt 10:30 tiden men den här fröken vägrar att somna :S jag har försökt med allt känns det som. Istället för att sova sitter hon och kollar mellan tårna om det finns nått tåludd. Skit unge, någon som är sugen på att ta över några timmar??


God morgon!

Tror ni art Ida sov längre än vanligt? Nopp :/ hon somna vi 22 tiden och vakna 07:00. Skit unge.

Här hemma väntar jag på att kaffet ska bli klart. Under tiden så har jag stått i vårt blivande "finrum" och tittat på tapetprover. Vilken tycker ni är finast? Jag gillar den blå/vita.


Haha!

Jag trodde att Ida hade somnat men icke ;) 21:15 kom Anton ner med en super pigg tös... Nu har vi lekt och busat då nu gör vi ett nytt försök.


Tv kväll!

Ida har somnat och hennes dag har varit helt okej. Hon har inte behövt ta nån Alvedon eller Ipren idag och det känns jätte bra. Det bästa med dagen är att hon har lekt och busat en hel del och till och med visat sin starka vilja... Utbrott som heter duga när hon inte får som hon vill ;) fröken har ett humör, en vilja och det är ju bara bra :)

Jag sitter i soffan med dogsen och ska glo lite på tv innan jag knyter mig :)

Imorgon hoppas vi på en lika bra dag :D


Seg!!

Vilken seg eftermiddag det ha varit. Jag och Ida somna efter mycket om och men kl. 15:15 och sov till 16:45. Så skönt! Men varför ska jag alltid känna att jag måste passa på och gör massa nytta under tiden Ida sover? Jag behöver ju oxå vila ibland och speciellt efter dessa dagar med för lite sömn...

Till middag idag blev det en flottig men ack så god pizza.

Nu blir det familje mys :)


Till mig

Hösten och vintern ät snart här och självklart behöver jag en halsduk. Denna fick det bli :D


Ny vecka!

Jag sitter just nu i soffan med Ida. Krabaten i magen försöker bygga ut eller så möblerar han om. Hur som helst så ser min mage ut som en puckelpist :)
Samtidigt som jag känner vilden där inne plingar det till i mobilen. Jag går idag in i vecka 29 :)


Kaos!

Ja nu är det kaos i köket, teknik kaos!!! Jag ska överföra ca 7000 bilder från min gamla lur till datan. Sen när det är gjort så ska jag rensa igenom dessa och sedan framkalla vissa. Detta kommer att ta tid......


God morgon!

Inatt har Ida varit feber fri, så skönt för henne. Hon vakna vid 00 tiden och var lite orolig så resten av natten fick hon sova med mig <3 Vi har precis avslutat frukosten här hemma. Ida blir det en "ta igen sig dag" mys och mera mys.


Nytt till mig

Ja nu var det dags för mig att få nya kläder. Jag beställde dessa för ett tag sedan och allt sitter perfekt :) Jag köpte även en tunika :)

Alla plagg är från hm.com


Tv kväll!

Jag och Meja har just tittat på Djurakuten, Anton söver Ida och ikväll lär vi alla somna tidigt. Soffhäng och mys med Meja lär det bli ett tag innan jag går och knyter mig :)

Ida har varit ganska pigg sen vi kom hem. Hon sov i bilen på väg hem från sjukhuset och har varit vaken sen dess. Vid 15 tiden hade hon en temp. På 39.9 och efter en Ipren så va hon igång med lek <3 hon har även fått i sig lite mat och mängder av vatten melon.


Sliten!!!

Jag är verkligen så trött, efter en sen kväll igår och tidig morgon idag och några vakna stunder i natt känner man sig rätt sliten.

Idag kom vi till sjukhuset vi 09:00 tiden. Vi fick hjälp fort och Ida skulle lämna ett till urin prov. Första kissningen kom redan vid 10 tiden men tyvärr så hamnade den i blöjan. Så det var bara att vänta in nästa som skulle hämna på rätt ställe. ( en påse som klistras fast på "paketet" ) efter en mycket lång väntan och en massa försök till att då Ida att dricka allt från saft, mer, vatten och välling så kissade hon strax efter 12. Vi fick prov svaret fort och hon har utinvägs infektion. Hennes sänka var idag 90 så den hade alltså stigit.

Nu har vi fått pencelin och om 7-14 dagar ska vi på ul och kolla njurarna. Man gör ett ul på alla barn under 2 år som får urinvägs infektion.


Äntligen!!

Ja nu äntligen är vi på väg hem!


Gårdagen!

Ja den vart verkligen lång. Efter att jag hade ringt 1177 och berättat om Idas feber så tyckte dom att vi skulle åka in. Vi hade bara en "dos" Alvedon kvar att ge och man ska ju INTE överskrida det som står på paketet.

Så 18:15 satt vi i bilen på väg till sjukhuset. Det var en himla väntan till och från. Allt kändes som ett kaos. Dom tog sänkan (?) på Ida och den låg på 72 så nått virus har hon. Efter allt som skett under kvällen så sa läkaren att vi skulle åka hem och komma tillbaka idag med ett urin prov.

Så klockan 01:00 var vi hemma efter en lång kväll på sjukhuset.

Nu sitter vi i bilen på väg dit igen och jag hoppas att dom hittar "felet" på Ida.


En lång dag....

.... Och den är inte slut än. Ida sover igen så sött på soffan efter ha fått en Alvedon vid 13 tiden. Hon har inte ätit så mycket idag men jag har fått i henne välling och dricka. Denna dag har bara spenderats i soffan och jag tror att resten av eftermiddagen och kvällen oxå kommer spenderas här.....


Hjärtat!

Usch va jobbigt det är att se Ida må så dåligt. Tempen var nere på 37,8 vid 10 tiden men hon mår ändå jätte dåligt. Hon har fått massor av dricka och hon har fått i sig en hel del. Vätska är ju ett måste närande är sjuk. Hon har även "ätit" lite apelsin.

Ida är verkligen dålig med tanke på att hon somnade i min famn. Det händer inte så ofta men idag gick det fort! Älskade Ida <3


Ida är sjuk!

Natten mellan Lördag och Söndag var Ida lite små febrig, hon fick Alvedon och kunde sova vidare efter mycket om och men. Igår var hon pigg och glad hela dagen och vi märkte inte alls att hon var sjuk. Men inatt kom febern igen. Klockan 04;00 tog jag tempen på Ida och då hade hon 40,5 graders feber :( så Alvedon och en massa dricka fick hon och efter en timme va tempen nere på 40,0 klockan 07 i morse hade hon 39,1 och som ni förstår blir vi hemma idag och imorgon...

Stackars Ida <3


Världens bästa mormor!

Imorse skickad min mamma en bild på denna overall:) hon har köpt den från ett utav hennes dagbarn. Den är aldrig använd! Vilken lycka!

Tack världens bästa mormor hälsar Ida <3


Plommon gelé!

Nu tog jag tag i denna plommon gelé. Äntligen! Grejen är ju det att det sköter sig själv för det mesta det är ju "bara" att vara hemma så är gelén Rätt enkel att göra ;)

Recept tips finner ni på http://www.atair.se


Tack Ica för sin värmande kommentar, klart du är välkommen :D

 


Våran Söndag!

Klockan är strax efter 16 och vi har hunnit med en hel del idag. Jag började morgonen 07:00 och Ida 07:30 efter en sömnlös natt. Vi startade denna morgon med att baka bröd och äta en riktigt lång frukost. Efter det tog bi en sväng till skogen och plocka en hel del svamp :) lycka :D vi har även hunnit med att föra en pytt i våran fina panna :) finns det något bättre än att få laga maten ute?

Nu står jag har och funderar på om jag ska göra lite plommongelé. Nåja få se om lusten smyger sig på ;)



Denna Lördag!

Vi har haft en toppen dag <3
Lekt, bakat, ätit gott, fikat, myst och handlat :D


Bakar!

Idag har vi haft en riktig mys dag, ätit frukost, varit ute och plockat plommon, handlat på Coop och nu bakas det bröd här hemma.

Nu hoppas vi brödet blir gott :D

 


Naglar!

Jaha! Då var det dags att fixa naglarna. Någon som vet nått ställe som gör glasfibernaglar i typ E-tuna, Strängnäs eller Södertälje? Eller måste jag åka in till stan? Det känns som att åka in dit bara för att göra naglar tar en massa "onödig" tid...


Coop!

Nu här på morgon loggade jag in på Coop för att kolla om jag hade fått någon återbäring för Augusti månad och det hade jag verkligen fått :D


God morgon!

Här hemma började morgonen 06:30. Helt okej tid tycker jag :) nu blir det frukost mys med min prinsessa <3


Fredag!

Äntligen Fredag :)
Jag sitter här på jobbet och längtar efter mitt lilla troll. Snart är det dags att avsluta dagen :) jag längtar så efter henne. Ikväll blir det Fredags mys <3

Ida Har fastnat totalt för älgar och Tony har varit så snäll och gett Ida en massa jakt tidningar samt denna inplastade bild på en fet Älg :)

Ida kommer bli så glad :D


Kvällen!

Ida somna så sött strax efter klockan sju, mitt lilla troll. Jag själv har haft en tv kväll. Djurakuten och Lyxfällan ;)

Vad ska man säga om dessa program?

Båda två är väldigt lärorika

Till tvn blev de havrebollar, mums ;)


Middag på g!

Här hemma har vi tagit tag i middagslagningen. Idag blir det Chili con carne, mums! Jag gillar verkligen att laga mat och framför allt laga många olika saker så man får en hel buffé till middag. Men så här på en vardag känns det lite väl mycket....
Nu ska vi bara vänta hem pappsen sen blir det MAT!!!!

Vad ska ni äta till middag?


Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen tillsammans igen <3 jag längtar jämnt efter Ida när vi är ifrån varandra men idag var längtan enorm.
Vi sitter i soffan och myser framför en film :) så härligt!!!


Hmm....

...sitter här på jobbet och funderar. Hur svårt är det att svara på ett sms, eller ringa upp när någon har ringt. Nåja jag förstår att man kan vara upptagen eller ha mycket att göra men nån gång borde man få tid.

Är du dålig på att ringa upp eller svara på sms?

Nog om det...

Idag lämnade jag en sjukt glad Ida på dagis. Vi hade puss kalas innan jag lämnade över henne till fröken. När jag gick till bilen stog hon i fönstret mot parkeringen och vinkade så glatt och en massa släng pussar fick jag oxå :) idag var det alltså jag som grät av lycka <3



God morgon!

Här hemma började bi denna dag 05;50. Ida vakna då och var på sitt sämsta humör. Hon skrek VÄLLING och var tydligen väldigt hungrig....
Men efter lite välling i soffan så blev hon nöjd <3

Själv så är jag på ett ganska bra humör, funderar och tänker en hel del....
Förutom det så känns det bra, känner mig i och för sig ganska rund, svälld och allmänt ful. Har inga kläder längre som passar ;/ men om nån dag så kommer det lite nya kläder i lådan :) hoppas känslan försvinner då :)


Dagens middag!

Idag blev det en "grekisk" middag. Filodegs paj med fetaost. Grillade paprikor, grekisk sallad & Grillad Aubergine...


Denna Onsdag!

Vilken härlig dag det har varit. Jag har suttit och jobbat och allt gick super bra. Lätt som en plätt. Va fort man kommer in i det gamla. Det känns knäppt som om jag har varit ledig i nästan 18 månader :)

Restiden från jobbet var i dag 31 minuter. Jag kör alltid lagligt och jag måste säga att det är en väldigt bra tid jag åker från jobbet 15:29. Inga köer alls hem. Till jobbet har det tagit ca 35 minuter.

När jag hämtade Ida idag från dagis satt som och åt frukt. Jag hade ett avstånd från fröken ett tag för jag ville se hur Jon betedde sig vid fruktstunden. Hon satt som ett ljus och åt sitt äpple. Efter ett tag gick jag fram till henne och jag fick en Bamse kram <3

När vi kom hem var vi ute i ca en timme. Gunga gick en promenad på tomten och lekte med Meja <3


Torr i munnen!

Fy sjutton va lite man pratar när man jobbar. Sedan klockan 08:30 har jag sagt hej till 7 personer och tack till kvinnan i kassan på Ica Maxi. Man snackar mer med Ida som mamma ledig än med sina arbetskamrater...

Nu lunch....


Ny vecka!

Nu är jag i vecka 27 (26+0)


Nytt till mobilen

I måndags beställde jag denna "läder påse" till min 4S. Jag tycker själv att den är sjukt snygg :)

Bugatti- Cross Case 299:-
Från iphonebutiken.se


God morgon!

Här hemma intar vi ni frukosten. Ida dricker välling i soffan och myser ;) Hon äter ju ganska dåligt på dagis så jag har börjat ge henne välling på morgonen så hon står sig ett tag.

Själv så äter jag en tallrik fil med hem lagad äppelmos :)

Om jag orkar idag när jag kommer hem tänkte jag baka havrebollar, det är ju så gott.

Ha en bra dag <3



Mitt troll!

Jag ligger redan i sängen och tittar på tv, svenska Hollywood fruar. På vänster sida av sängen har jag en snarkande Meja och på höger sida ett riktigt penn troll ;)


Middag!

Idag blev det fisk & räksoppa till middag. Gott och enkelt!

Ida är nybadad och nerbäddad i sin säng, tyvärr så vill hon inte sova :/

Själv så tittar jag på TV3 Djurakuten. Ett program som jag tänker följa :)


Eftermiddags mys!

I helgen som va, så var det bestämt att bi skulle skörda plommon och äppelträden. Jag Anton och Ida gick ut och plocka en hel del... Jag har sedan tidigare gjort äppelmos och idag gör vi plommon sylt. Jag och Ida passar även på att slänga ihop ett gryt bröd till middagen. Mysigt!!!


Tvätta bilen

Idag tänkte jag hämta Ida tidigt, men eftersom dom äter lunch 13:15 så passar jag på att tvätta bilen.
Här går ingen dyrbar tid till spillo ;)


Hemma!

Idag blev det en kort dag, fick i uppdrag att göra lite annat så nu är jag hemma. Kanske va lika bra, jag fastnade lite i mitt arbete på jobbet och måste få svar på vissa frågor innan jag kan fortsätta. Jag gillar verkligen det jag gör nu på jobbet...

Det jag gör på jobbet.
Jag sitter med ett data program och lägger upp koder, priser och kopplar dessa till varandra. Detta program är enormt stort och jag kan bara en liten del. Men tillräckligt mycket för att vara den ändå som kan göra vissa ändringar. Ibland är man ju bara för värdefull :) Ha ha!


Tisdag!

Idag gick det bra att lämna Ida på dagis, hon vart lite små rädd för en pappa men annars gick allt bra :)
Jag såg en ska/händelse på dagisparkeringen. Det kommer en bil med en massa barn i varav den minsta sitter i knät på en "skol" barn. Jag personligen förstår inte hur man kan låta sitt/ett barn åka i en bil utan bilbarnstol eller liknande. Det är en sådan billig försäkring....
Nåja....

Nu sitter jag här på jobbet och inser att jag behöver köpa nått som ska hänga på denna gigantiska vägg som jag stirrar på när jag vilar ögonen från dataskärmen


Kvälls mys!

Här hemma har vi avslutat middagen och badat Ida. När vi kom hem från dagis idag slängde jag ihop en knäckig hallon/rabarber paj!

Så enkel och så god.


Vilken dag!

Denna dag gick ju sjukt fort. Va lite små segt i början på jobbet men efter lite fix kunde jag sätta igång med mina arbetsuppgifter :)

Även Ida har haft en bra dag på dagis. Hon har ätit lite dåligt men allt annat har fungerat fin fint ;)


Jobba jobba jobba!!!!

Jaha, nu var man här igen, första koppen kaffe är tagen och nu är det dags att sätta igång på riktigt :)


Måndag!

Idag börjar jag och jobba. Känna helt ok om du frågar mig. Ida ska lämnas på dagis kl 08:00 och vara där till 15:00. Usch! Känns lite jobbigt att vara ifrån henne så länge:/
Hur länge har du ditt barn på dagis?



Underbar Lördag!

Trots dagens skit väder så har våran Lördag varit helt perfekt än så länge. Jag och inga klev upp strax för sju och sen dess har vi bakat 4 limpor och 2 plåtar med bullar. Ida har även hunnit sov ca 2 timmar och lunchat.
Anton har varit en sväng till Valsberga och köpt färska ägg. Nu blir det kaffe och bullar :)