Frukost mys!

Just nu sitter jag och Ida och äter frukost. Frukost och enligt mig det bästa måltiden... Idag har vi inget planerat men det blir lätt en ute dag :) jag ska plantera om en blomlåda jag gjorde i går och även plantera om det jag har sått. Ha nu en underbar Lördag!


Vilken dag!

Kort fattat om dagen...

Fh på förmiddagen och handling på eftermiddagen :)

En toppen dag med en massa härliga stunder :)


Go kväll!

Ida sover så sött i sin säng. Hon har börja somna kanske sent på kvällarna men vad sjutton gör man?! Vill hon inte sova klockan åtta så vill hon inte. Idag somna hon runt 20:30 och det känns helt ok. Själv så har jag tagit en sjukt lång dusch i lugn och ro. Så skönt att slippa stressa och bara få vara..... Även Meja ligger och sover, snarka som tusan gör hon oxå <3

Imorgon blir det fh för mig och Ida och jag hoppas att dom har fått upp värmen för i Måndags va det bara 10 grader där...


Till Ida!

Moster Jennifer skickade precis en bild på nya kläder till Ida som hon hade fyndat. Tack moster....


Surdegsbröd!

Jag fick min surdegsgrund av Susanne nån gång innan jul och den lever än ;) jag har endast bakat tre sorters bröd och inspirationen får jag från denna bok.

Nu finns även färdig surdegsgrund att köpa i livsmedelsbutiker, kan vara bra för den som inte orkar hålla en grund vid liv.


Egen tid!

Ida har precis somnat och jag passar på att ära lite mellanmål. Egen tid kan man behöva ibland. Att få bläddra i en tidning (själv) och bara få vara. Under tiden fröken sover ska jag bara vara och hoppa över alla "måsten"


Ute dag!

Jag, Ida och Meja har varit ute sen klockan 9 imorse. Vi har bara gått in för blöjbyte och lunch. Vi har krattat och fixat på baksidan och nu är jag bra sugen på att få plantera lite sommar blommor. Men det är väll lila bra att vänta ett tag ifall att kylan kommer igen......


Pappa!

Jag pratade precis med min pappa som ligger på intensivvårdsavdelningen på ett sjukhus i Stuttgart. Tydligen har han vatten i lungorna, så pass mycket att han nästan drunkna, när dom undersökte pappa så märkte dom även att hans hjärta är svagt. Så det som ska hända här näst är att dom ska gå in via ljumsken och kolla hjärtat. Sen får vi se om det blir i Tyskland eller om han kommer att flygas hem till Sverige. Nu är det bara att hålla tummarna.....


Frukost!

Vilken härlig morgon, solen skiner och jag är på toppen humör. Just nu sitter jag och Ida och käkar frukost. Grytbrödet som jag gjorde i går är sjukt gott. Detta kommer jag göra igen. Om jag pallar gör jag ett till bröd redan idag :)


Grytbröd!

Efter att vi hade varit hemma hos Susanne idag och ätit grytbröd var jag bara tvungen att baka ett själv. Sagt och gjort ;)


Mys eftermiddag!

Jag Ida och Meja kom precis tillbaka från en skön promenad i solen. Ida somna och Meja ligger ute på gräsmattan och tuggar på ett ben. En toppen dag :)


Promenad

Idag blev det en Promenad med mammorna från föräldrar gruppen. Vi en härlig sväng i Åker. Michaela är våran guide när vi är ute och promenerar, känns skönt att ha en tjej som henne som visar oss dessa underbara rundor. Efter promenaden blev det fika hos Susanne och Joni. Vi blev bjudna på grytbröd, kakor och kaffe. En kanon dag har vi haft :)


33 dagar kvar!

Ja snart är det dags för elitloppet 2012. Som jag har längtat, förr året gick jag bara Söndagen då Ida va så liten men i år ska mamma och Jennifer vara Ida och Meja vakt hela helgen så att jag få gå båda dagarna :) det bästa är ju att mamma och Jennifer ska bo här. Då blir det inte så stot omställning för Ida och Meja! Jag längtar verkligen till denna helg :)


Till Ida!

Jag kände att det va på tiden att Ida skulle få nått nytt från mig. Jag valde att klicka hem en mysig dress som vi kommer kunna använda varma och mysiga sommar kvällar :) Jag hoppas att det kommer att passa om inte så får det ligga i lådan till hösten :)


Så snygg!

Jag kan nada om bilar men jag vet vad jag gillar ;) hur snygg är inte denna? Dags att börja spara ;) eller vinna på LOTTO!!!!


Idas hår!

Ja va ska man säga om frökens barr?! Helt galet att hon har så långt hår :)


Oii Design!

Jag har just suttit och Tittat igenom oiidesign.se sida. Det finns så mycket fint till Ida som jag skulle vilja klicka hem.

Allt från härliga sommar klänningar till söta koftor. Så fort Ida börjar gå ska hennes utbud av klänningar inhandlas från dom. Gå in på deras sida och kolla in deras barnkläder, du kommer inte bli besviken ;)

 

 


Middag på g!


Fredags mys!

Jag och Ida har just avslutat dagens lunch. Pasta med en god tonfisks röra och till efterrätt blev det pannacotta med Hallon!

Mys!

 


God morgon!

Vi börjar denna Fredag med att leka med lego. Det är helt klart Idas bästa leksak. Hon kan sitta ganska länge och "bygga" och plocka isär det jag har byggt till henne.

Idag är vädret sjukt dåligt, det snöar och jag är inte alls sugen på att gå ut och promenera med Meja....


Mail från Libero!

Lite rolig information som jag vill dela med mig


Hej Cecilia

Tänk hur stort ert barn har blivit redan! För bara ett år sedan var den härliga lilla babyn med sina vidöppna ögon och lilla kropp helt beroende av mamma och pappa. Nu har babyn blivit en liten människa med sin egen personlighet. En lustig tanke är att om barn fortsatte att växa i samma hastighet som de gjorde det första året, så skulle de vid skolstart vara lika höga som Eiffeltornet och väga omkring ett ton!



Dagen.

Idag har jag och Ida haft en förmiddag på öpnnaförskolan. När vi kom hem så sov lillan i ca två timmar och jag passade på att tvätta, plocka lite och mysa med Meja. När Ida vakna städade vi bilen och hon tyckte det va så roligt. Vi har även hunnit med lite lek på gården :)


Går dagens födelsedags middag. Biff Rydber...

img_6996 (MMS)

Går dagens födelsedags middag. Biff Rydberg och till efterrätt pannacotta med Hallon och blåbär :)


Meja!

Jag och Meja har strosat runt här på tomten och jobbat på att Ida ska somna. Nu ligger Meja på gräsmattan och mumsar på ett ben, Ida sover och jag tar en kopp kaffe på trappan. Alla är nöjda och glada :D


Mitt hår!

Idag så tog jag mig tiden att fixa till håret lite . Vi få nu se hur länge det håller. Mitt hår blir ju rakt på typ nån timma när man har lockat det osv. Men men det åter står att se....


Lunch

Jag och Ida har precis avslutat lunchen. Spaghetti och köttbullar blev det idag. Inte så super gott men det gick ner.

Nu blir det ett smak prov av pannacottan som sak serveras ikväll :)


Knack knack!

Fy sjutton va rädd jag vart alldeles nyss. Det knacka på dörren. Vem sjutton knackar på min dörr va min tanke.... Jo där stig två kvinnor som hade lite information till mig om Gud.

Nåja två tidningar fick jag som handlar om Svar och frågor om honom.


Pannacotta!

Just i detta nu står jag och gör en pannacotta! Den ska ätas ikväll när vi har födelsedags middag för Seppo :D enkelt och super gott!

 


Asta!

Igår var det en jobbig dag för oss! Asta fick somna in efter 13 år. Saknaden kommer vara enorm efter denna underbara hund. Hon har satt spår i många hjärtan och det finns ingen hund som kan mäta sig med henne.
Jag, Maggan, Malle, Bella, Stefan & John åkte till Veterinär Boden för att få vara med Asta en sista gång. Trots att man har varit inställd på att denna super Rottis en dag kommer lämna oss så var det riktigt jobbig. Jag bet mig i läppen ett x antal gånger för att inte bryta ihop. Vi alla satt och klappa Asta in i det sista och var även kvar ett tag efter att hon hade somnat....

Jag kommer sakna dig Asta och kommer aldrig glömma första gången jag träffa dig. Du var bara valp, en vilde som snodde strumpor och ville så gärna leka med dom. Du hade din race bana på Fruängsvägen längst staketet. Våra lång promenader i Rönninges skogar, Taxi resor som du och jag gjorde hem till min mamma :) Det finns så mycket man kan skriva om dig men i detta nu känns det tungt, ögonen är tår fyllda och det känns jobbig.

Spring nu allt va du kan, jaga bilar och lek med Din vän Sessan <3

 

 

 


Lite nytt!

Ida fick idag en body från mormor och ett set från moster Jennifer. Lill trollet verkar nöjd över sina nya kläder :)


God morgon Lördag!

Ida ville starta denna Lördag redan 05:15, kanske lite väl tidigt men det är bara att stiga upp med ett leende på läpparna. Hon vaknade redan vid 4 tiden och grät/skrek som tusan. Jag vet inte vad som var felet?! Men som tur va fick jag sova lite till.


Böcker!

När Ida fyllde 1 år fick hon en massa böcker. 10 stycken små böcker av Annelie och "Äntligen Bajs" av sin faster. Alla böcker går hem hos Ida och hon gillar verkligen när vi har våran "sagostund"

Just nu sitter vi med boken "färg" ;)


Promenaden!

Dagens promenad vart kortare än tänkt. Jag hade planerat att gå runt hela flygfältet. Den sträckan är nästan 12km. Men när jag gick på flygfältet plåster det som f*n och jag beslutade för att gå den kortare rundan. Promenaden blev strax över 8km och jag är nöjd med det...

Nu är det en kaffe och bulle som står på schemat sen ska jag och Ida fixa till oss lite ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_198231008.jpg" class="image">


Idas påsk present!

När vi var uppe i Funäsdalen fick Ida dessa fina plagg av Malle Stefan och Bella. Ett super sött kit :)

 


Äntligen Fredag!

Så skönt. Ida är feberfri och helgen kan börja :) Denna Fredag blir en dag på hemma plan. Jag ska städa inför helgen och ikväll blir det lamm till middag. Vi ska även försöka se en film,men vilken vet jag inte än. Alltså denna kväll kommer spenderas hemma. Jag kommer inte ihåg när vi hade en film Fredag sist. Det är säkert över ett år sedan. Nåja, nu är det dags för kaffe och sen frulle :)



Växthus!

Jag skulle vilja ha ett litet växthus på baksidan. Den här hittade jag på plantagens hemsida och den skulle passa perfekt hit. Priset är bra "bara" 999:- dom andra som jag har sett är lite finare men mycket dyrare.....


Balkongmöbler!

Jag skulle så gärna vilja ha små söta möbler till våran balkong. Dom här hittade jag på http://ILVA.se">ILVA.se


God morgon!

Natten har varit helt ok, Ida skulle upp i våran säng vi 03 tiden och hon fick sova där resten av natten. Ida hat senaste riden blivit väldigt pappig och det är faktiskt ganska skönt ;) hon ska ligga bredvid Anton när hon ligger i våran säng :) skruttan. Idas morgon temp var 37.8 och det är ju bättre än igår :)


Trollet

Idag när vi var på vårdcentralen gick det ganska bra. Ida är lite små röd i öronen men medicin var inget läkaren tyckte att vi skulle börja än. Men är hon inte bättre på Lördag så ska jag hämta ut en kur. Han va så trevlig och skrev ett recept Så det är bara att hämta ut om vi måste. Nu är det bara att hålla tummarna att vi slipper medicinera damen.

Hon sover just nu så sött på soffan och jag sitter bredvid och glor på tv.


Skit!

Ja va säger man....?
På blanketten står det att jag ska få tillbaka pengar hoppas att jag nu inte behöver betala nu...


Sjuk stuga!

Ida har haft feber sen i går vi lunch tid. Lilla gumman <3 nu när jag tog tempen efter en strulig natt så hade hon en temp på 38.9. Hon tar sig även på öronen till och från så idag blir det en tripp till vårdcentralen. Det här är första gången Ida är så här pass sjuk. Lilla gumman, jag hoppas verkligen inte att det är nått som håller i sig.


Borta bra men hemma bäst!

Igår kom vi hem efter en fantastiskt påsk i Funäsdalen. Resan hem gick kanon bra, det tog bara sex timmar trots all trafik. Ett stopp i Uppsala blev det för att inhandla köttbullar till middagen. Ida va så duktig hela resan <3 Även hundarna fick komma hem igår och allt hade gått bra hos Sofie. Nu är det bara att ta tag i tvätten och städa av här hemma. Plus att Meja ska få ta ett bad :)

Juste, Ida står nu själv ;)
Varje gång hon gör det klappar hon händerna för att hon är så bra, älskade troll unge <3


Fy f*n!

Vilken sjuk gubbe.....


Pigg!

Idag var det jag som vakna först. Helt galet. Jag vakna klockan 06 och Ida 06:45. Älskade troll unge <3


God morgon!

Jag och Ida har varit vakna i snart 30 minuter. Alla sover förutom vi. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Det va snack om skoter åkning eller pimpla. Att åka skoter känns inte så kul. Jag tycker Ida är lite för liten och hon får inte ut nått av att sitta och skumpa i en pulka eller på en skoter. Nåja vi
Få se vad som händer.


Mys!

Jag och Ida ligger i sängen och bara myser. Hon leker med paddan och jag vilar så skönt på kudden :)


Morgon promenad! Vilken bra start på denna...

img_6798 (MMS)

Morgon promenad! Vilken bra start på denna dag, promenad i solen :) finns det nått bättre?


God morgon!

Ida vakna strax efter klockan 7 och vi båda är utvilade :) solen skiner och allt känns toppen :)


Dagen!

Idag har jag och Ida varit ute till och från. Vi har promenerat till sjön, tittat på hästarna och gått vid kyrkan. Promenaderna var korta men sjukt mysiga <3


Längtar efter Meja!

Det känns kanske tomt att vara utan Meja. Jag skulle så gärna vilja ha henne här....


Jag och Ida tog en promenad ner till sjön ...

img_6790 (MMS)

Jag och Ida tog en promenad ner till sjön vi hotellet. Trollet somna nästa direkt, hon vakna tidigt i morse så hon bar riktigt trött <3


Jag fick Så fint sms av Sofie på Glädjens ...

img_6787 (MMS)

Jag fick Så fint sms av Sofie på Glädjens Hundpensionat igår


Lilla syster!

Ja Jennifer är ju bara för underbar, inte nog med att hon har köpt regnkläder, baddräkt och en "brödrost" från jabadabado hon har idag köpt detta till Ida! Tack snälla Lullen


Myser!

Ida myser med sina hundar "Gottfrid" & "Meja"

Man märker på damen att det har varit en händelserik dag. Hon är lite små trött men glad ändå <3


Lek!

Just nu är jag Ida och Meja ute i sandlådan. Vi inviger alla nya dina sandleksaker hon fått:)
Vädret är helt underbart och mys faktorn är hög :)


Kalas!

Nu är Idas 1-års kalas över. Hon fick en massa fina saker av sina vänner <3 Tusen tack alla som va här!

Min ettåring sover sött i sin vagn, hon var helt slut och det tog bara 5 minuter för henne att somna<3


Grattis Ida!

Tänk att 1 år redan har gått.
Grattis Ida på 1-års dagen <3


Mys Meja!

Meja är ett riktigt mys vovve <3


Det blev en timmes lek i sandlådan efter l...

img_6759 (MMS)

Det blev en timmes lek i sandlådan efter lunchen. Det blåser typ storm ute så jag beslutade att vi skulle gå in. Nu så leker Ida så sött med sitt lego hon fick i helgen och jag njuter av en kopp kaffe


Helgen

Denna helg har det hänt så mycket, kalas för Ida i Lördags och i går var det 70 års kalas för Antons moster. Vilken kalas helg.

Imorgon fyller Ida 1 år och vi den här tiden för ett år sedan låg jag i sängen och hade värkar. Bella, Maggan och Anton satt i sovrummet medans jag låg och sa fula ord vi varje värk. Jag minns denna dag som igår. Att ligga hemma i sin säng och undra när man ska åka in till förlossningen. Jag funderade fram och tillbaka om det va en pojke eller flicka som skulle komma.....

Helt sjukt att det redan har gått 1 år.
Jag har varit ledig i snart 55 veckor och det är helt sjukt...


Vilken dag vi har haft. Ida har fått så fi...

img_6730 (MMS)

Vilken dag vi har haft. Ida har fått så fina kläder, leksaker, hår grejer och present kort på tapeter. Hela familjen är helt slut och nu ska jag sova :)