........

Så snart är det dags för lunch, kebab m. bröd -lök. Känns inte så kul att trycka i sig det. Man har ju blivit van att ha med sig "riktig" mat till jobbet.
Men nån gång ibland kan det ju var gott :)

Få se om jag kommer iväg idag och köpa färg till min trapp. Jag vill verkligen måla den nu. Vore så himla kul.

Nä nu kom maten......



Jaha.....

...Då va allt som vanligt igen. Jobb...
Jag vill bara vara ledig, ledig ledig. Vara hemma och fixa å dona med allt.  Jag har så många bollar i luften jag vet inte riktigt vart jag ska börja men det luta åt att måla trappen och hallen på övervåningen. Färgen silver pil från Alcro lutar det åt. Jag tycker det är så fint när trappor är grå målade, specielt i när man bor i ett gammalt hus. Men innan jag börjar och måla måste jag slipa trappen och golvet i hallen igen. Det va ett tag sen jag gjorde det, hundarna gör sina spår på golvet när dom leker :S Men men jag har bara mig själv att skylla när jag inte målade direkt efter första slipningen.
Å värför ska dessa j*vla maskiner vara så tunga å otympliga? Helt sjukt...
Få se om jag kommer iväg idag och kan köpa färgen å allt skit man behöver för att få ett snyggt resultat...


Å jag säger bara "Män som hatar kvinnor"  är en tok bra film......









MOONWALK






Michael Jackson

Michael Jackson feber har man fått, Marre spelar MJ hela tiden





Jag har kört bil......

Weee jag har kört bil idag, sist jag körde var för ca 5 år sen :) hahaha
Det gick bättre än vad jag hade väntat mig... Det va sjukt kul... Jag längtar tills imorgon då ska jag köra igen....

Vem vet man kanske har körkort snart å hur soft vore inte de




.....

Så då va man hemma igen efter en dag på jobbet. Middagen är bortdukad och dogsen är as jobbiga :S men men vad ska man göra Gotti är helt totalt galen nu när Dolly löper vilket är jätte jobbig.
Han fick vara hemma idag med Marre för att dogsen skulle få det lungt i hundgården på jobbet, å lungt var det.
Men stäkar Marre fick genom lida en dag med en hund som gnäller piper och gnyr hela tiden, Gottfrid stackarn. Jag tycke jätte synd om min prins...
Men men nu är det bara en vecka kvar av Dollys löp sen återstår bara Meja, Vilda & Coco Darling.....

Haparanda

Så, nu har man varit uppe i happis en sväng. Onsdag till Måndag.
Vädret va tok grymt , mycke bad å dryck ;) Livet är underbart.
Hela resan va toppen men på hem färden blev john av med körkortet, 61km/tim för fort körde han, å då har dom ändå tagit bort procenten, Det va det ända som va tråkigt på resan. Så nu är det dags för mig att ta körkot så vi kan komma till jobbet. Det är ju ändå 5 hundar plus tre pers från gården som är här på kontoret dagligen.

Å så vanligt lyssnar jag på Sr Metrpol varje dag och dom spelade justen gammal goding Heads High - Mr Vegas





Så nu är man tillbaka på jobbet igen efter en kort och intensiv semester
Dags att jobba....
Kram kram











Sista tiden

Åj det va ett tag sen man var inne och skrev här :S
Jag har haft semester och inte sutti vid datorn.

24/7 kort å gott så va jag i Sundsvall, åkte dit för att fira Bella som fyllde 12 år. Det va en suprise för henne att vi kom, hon anade inget. Vi åt en grym middag på resturang lörudden http://www.sillmans.se/ Efter det åkte vi till Stefans landställe och sov över där. Hela familjen va där för att fira Bella.
 
25/7 Lördag morgon åkte vi hem. Åkte in till Strängnäs åt en middag på sju rum & kök vidare till Riva för att ta "en" drink. Det blev en tidig kväll med tanke på att mina syskon kom hem till oss på Söndagen för att fira mig och Anton.

26/7 Vi bjöd på grillat och tårta. Vi fick massor av fina saker, Matteus tallrikar (min favorit serie) En tok fin lykta av min bror och hans tjej. Av Marre & Peppe fick vi kläder.

27/7 Måndagen va en lung dag om jag inte minns helt fel. Middag på Mariefreds Värdshus. Å lite shopping på dagen i Strängnäs

28/7 fylld Anton år. Jag och Marre drog in till stan på morgonen för att shoppa. Vi plöjde igenom hela stan och den blev lunch på Friday's i Kungsträdgården men den flaska vin, riktigt trevligt va det. På kvällen fira vi Anton med paket och middag på en Kina resturang i Strängnäs.

29/7 Min dag :) Vi var hemma hela dagen. Oxfilé och poatais gratäng blev de till Middag, Joel, Henning, Engan kom oxå fördi. Riktigt trevligt. Det skulle bli en lungn kväll men vi lyckades inte med det.

30/7-2/8 Storsjö yran i Östersund fy bubblan va grymt de va. Pool party hos min faster trevliga middagar och bord på Invito varje kväll. Mycke Rosé och champange blev det. Det va den bästa helgen på länge. Tok grym.......

Hem färden från Östersund va inte kul, jag mådde så jävla dåligt, skakade som ett svin. Jag trodde jag skulle få ett Ep anfall, å det ända Anton, Marre & John pratade om va mat. Jag vart galen. När vi väl kom hem gick jag och la mig på soffan och tyckte synd om mig.

Å igår 3/8 hämtade vi dogsen, å va jag har saknat mina hundar under denna helg, trots att jag har haft det bra. Vi åkte och bada och lekte hela dagen i sommar solen. På  kvällen blev det kräftor till middag. Så trevligt. Det blir nog det i kväll oxå ;)

Så här har mitt liv varit sista tiden, helt okej ;)