Veckans väder!

Jag tänker vara ute så mycket som det går när det är fint väder. Jag skulle behöva städa men det gör jag nån annan dag, skiten ligger ju kvar ;) så vädret ser ju ut att bli ganska bra dom kommande dagarna :)


Dagen promenader!

Idag har har jag gått och gått, vi har bara varit inne för blöjbyten och mat :) totalt har jag knallat 13,84km och jag hoppas att det kommer att kännas imorgon. Jag har nämligen haft mina easytone så det borde kännas ;) Dolly har även haft ett pass på löpbandet under tiden jag och Ida luncha :) ikväll får Meja ta sitt pass :) nu blir det kaffe i solen :)


Idas födelsedags present från Moster Jenni...

img_2933 (MMS)

Idas födelsedags present från Moster Jennifer. Så fina regn kläder.( Ida har inte sett  bilden )


Lunch!

Idag blev det torskrygg med örtsmör och ris till lunch, Ida äter sjukt bra :) älskade troll <3


Promenad

Så där ja, då har man gått en runda med varje hund.... Total sträckan vart ju bra. Men knappt 4km per hund så nu blir det löpbandet för dom båda. Men först ska jag tycka synd om mig själv. Har nämligen fått två vatten blåsor under promenaden :/


Egen kväll!

Jag har denna kväll haft en kväll utan barn och gubbe ;) Båda var så trötta så redan klockan 19 gick dom och la sig:) Så under kvällens gång har jag haft tid att sitta i soffan, glo på tv, surfa och spela wf;) just nu letar jag efter kuddar till soffan i vardagsrummet ;) Trendia.se har många som jag gillar, va tycks?


Cubus!

Jag aldrig varit i en cubus butik men idag så laddade jag ner deras app och hittade dessa fynd.


Ikea!

Jag skulle behöva åka till Ikea för att köpa lite små saker, bl.a. det här.....


Vill ha


Nyvaken!

Ida sov i hela 2,5timme. Under tiden hon sov fick jag en massa gjort. Hundarna är rastade, tvätt högen är upp hängd, kaffe har jag druckit, skurat golven, disken är tagen och nu är jag redo för en massa bus med Ida.... Underbara unge <3


Fredag!

Min lilla prinsessa ligger ute i din vagn och sover så sött. Under tiden passar jag på att dammsuga och torka golven på nv. Meja står på löpbandet och Dolly sover under köksbordet, hon har haft ett morgon pass på 50 minuter så nu är hon trött <3


Dolly i vårsolen :) underbara hund <3

img_5755 (MMS)

Dolly i vårsolen :) underbara hund <3


Coop!

Kom precis hem efter att ha varit på Coop och handlat. Blöjor, våtservetter och tulpaner. Jag älskar tulpaner :)


Lunch!

Just nu sitter jag och lunchar med Ida! Hon är så söt när hon försöker öra med sin sked <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_190632867.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_190632867.jpg" class="image">


Hundarna!

Nu har (snart) både Dolly och Meja gått/sprungit 40 minuter var på löpbandet :) dom är så duktiga :)


Hundarnas saker!

Jag insåg igår att jag borde tvätta och smörja alla koppel halsband och täcken . Fy sjutton vad dom ser ut... Ska kanske ta och passa på ni när Ida sover ;)


Vill ha

Jag har hittat nått som jag vill ha :)

babyliss easy waves


Så jäkla halt!

Va precis ner till brevlådan och det hade kunnat sluta riktigt illa. Jag gled nästa ner i splitt och var så nära att skalla brevlådan. Jag hatar dessa isiga vägar....,


Så skönt!

Idag ligger och sover i sin vagn och jag själv sitter i solen och tar en kopp kaffe. Så härligt!

Vi började dagen med att ta ut Meja för lite lek, men tyvärr vart det inte långvarigt då hon börja blöda på alla fyra ben:/ skit skare. Sen så vart det Dollys tur och hon vart så lycklig, jag har inte sett henne så glad och lekfull på länge... :)


Budget tips!

Linor i alla dess former till våra fyrbenta vänner kostar ganska mycket, själv så kör jag på en klassisk båt lina och den är perfekt. Två karbinhakar och 30 meter lina får man för under hundringen. Jag skulle köpa en "riktigt" lina på en djur affär i Strängnäs som såldes i meter vara så jag frågade va hon skulle ha för 30 meter lina och svaret blev 1400 :/ så jag kan säga att jag är mer än nöjd med denna lina ;)


Nytt till Ida!

Mamma sprang på dom här fina skorna och hon kunde ju inte låta bli att köpa dom till Ida! Tack mamma/mormor


God morgon!

Snacka om att jag är trött. Ida hade stora problem med att somna igår. Hon var så snorig och gnällde sjukt mycket. Klockan 03:00 tittade jag på klockan sista gången och imorse ville Ida upp 06:30. Så det kanske inte är så konstigt att jag känner mig mer död än levande...

Nu KAFFE!!


Frukost!

Sådär ja nu är frukost brödet klart :)
Det är samtid lila trevligt att ha hem bakat bröd till helgen ;)


Sjuk?!

Det känns som att jag börjar bli sjuk :/ usch jag vill verkligen inte. Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på att det är ett falskt alarm.

Bjuder på en bild när Ida står och klagar "mat"


Avocado!

En dag när jag hade sjukt tråkigt kom jag på att jag skulle prova att plantera en avocado kärna. Sagt och gjort. Så här ser den ut nu :)

Kort info

"Avokado blir ett 20 meter högt städsegrönt träd och har 12-25 centimeter långa blad. Trädet tål inte frost och växer enbart i subtropiska och tropiska klimat. Frukten är ett knytnävsstort bär med stor kärna. Fruktköttet är mört och gult till ljusgrönt, medan skalet, som ej går att äta, är grönt till mörkgrönt. Ett normalt avokadoträd ger omkring 120 frukter per år."

Jag tror att mitt träd ska få bo på min punchveranda.


Äntligen!

Efter mycket letande hittade jag äntligen kontrollen till löpbandet. Nu har jag full koll på hur långt hundarna har sprungit och hur fort dom springer :)

Kanon!


En trött Ida!

Ida har nu sovit i 2,5 timme, hon blir helt slit efter en förmiddag på öppna förskolan.
Själv så har jag städat Dollys rum och tagit hand om tvätten. Nu blir det en jäkla massa kaffe och sen ska hundarna få springa på löpbandet.


Gott!

Sitter mumsar i mig mängder av delikatessyoghurt. Så gott! Jag skulle kunna leva på det här ;)


UGG!

Jag älskar mina uggs och jag passade på att köpa nya nu när campare har kampanj på dom. Det blev ett par gröna till mig och rosa till Ida.

Använd denna länk för att gå med ;)
http://campadre.se/tipsa/669514


Min favorit!

Denna fina väska ska bli min, men när det vet jag inte... Jag vill ha den!!!!

Så e det ;)


Me too!

Den här jackan är så snart och jag tror att den kommer hamn i Idas garderob inom kort ;)


Shopping!

Idag åkte jag och Ida in till Strängnäs för att träffa mina kusiner Elina och Rebecca. Det blev lite shopping och självklart blev det bara till Ida. Vi luncha på keramikens hus och jag åt en super god sallad.


Presenter!

Igår på alla hjärtans dag fick vi så fina presenter :)


Tiden går fort!

För ca ett år sedan var jag 16kg tyngre än vad jag är idag. Tänk va kroppen återhämtar sig fort. Det är helt galet...

Jag tycker det är sjukt kul att kolla igenom alla bilder och läsa allt som skedde under graviditeten och förlossning. Är det bara jag som har denna "skada"?


Bröllop!

2/6 2012 kommer två av mina närmast vänner gifta sig. Jag är otroligt glad över att jag och Anton kommer få vara med och fira denna stora dag. Även Filippa ska ha sin namngivningsceremoni denna dag!

Det kommer bli en underbar dag <3


Älskade Pol!

Ja ikväll när Anton kommer hem tänkte jag att vi ska ta oss ett glas Pol Roger! Kanske en utav dom godaste tycker jag. Vilken champagne är din favorit?


Alla hjärtans dag!

Ja idag är det alla hjärtans dag, jag och Ida ska träffa barnvagns Maffian för en promenad och sen lär det bli lunch på det.

Ikväll så är vi bjudna på alla hjärtans dag middag och Peter och Mariell, det kommer bli så trevligt :)

Nu ska jag se till så att dogsen får springa av sig innan vi ska möta alla underbara mammor <3


Middag!

Idag blir det en enkel middag. Jag vet att det inte är det godaste men orkar man inte laga nått seriöst så gör man inte. Korv och makaroner står på menyn :/


Trollet har vaknat!

Efter att ha sovit i ca 3,5 timmar så har nu Ida vaknat. Hon blir helt slut efter en förmiddag på öppna förskolan :) nu blir det ett sent mellanmål sen lek :)


Tränat!

Japp ni läste rätt, jag har tränat. Inte så mycket men ändå Magen och armar. Nu jäklar ska jag komma i form. Jag har känt mig så svag sista tiden och det kanske är dags att göra nått åt saken. Mina magmuskler känns men dom sitter inte där dom ska, jag ska satsa på ett snyggt 6-pack. Målet är inte svårt att nå bara jag hittar viljan. Så nu ska jag (försöka) träna lite varje dag. Så önska mig lycka till ;)




Öppna förskolan!

Jag och Ida kom precis hem efter en förmiddag på öppna förskolan, lek och fika vart det som vanligt.

Efter öppna förskolan åkte vi och handla hundmat och godis till Dolly och Meja. Jag hittade även ett så fint halsband, rosa med nitar. Meja skulle passa så bra i det men det känns som att 500 kr är lite väl mycket. Vi har ju en jäkla massa halsband här hemma som knappt är använda... Men vem vet på hennes 4 års dag kanske hon får de :)


Äntligen Måndag!

God morgon! Idag är det äntligen måndag och vi ska åka till öppna förskolan. Måndagar för mig är en trevlig dag....


Kontoret!

Vad tyckte ni om kontoret? Jag tyckte det va så där... Mina förväntningar kanske var alldeles för höga :/ undra hur många som såg premiären och tycker som jag?!


Äntligen!


Vinter promenad!

Har precis kommit hem efter en härlig promenad i solen. Så skönt!


Go morgon!

Idag fick JAG sov morgon! Så himla skönt. Jag vakna 09:00 och är nu utvilad som tusan.

Igår vart det middag uppe i stora huset och kvällen avslutades strax innan 21. En tidig kväll och det va skönt :)

Idag skiner solen som finast och jag ska ni äta frukost sen blir det en härlig promenad i solen.


Brosan!

Så himla roligt! Igår va Jennifer hos brosan och hjälpte han att städa lägenheten inför dagens kalas. Han sa då att han borde köpa ett nytt köksbord :) den tanken har även jag och Jennifer haft under en längre tid och självklart hade vi köpte ett köksbord med fyra stolar till våran älskade bror!

:)


I bilen!

Just nu sitter vi i bilen på väg hem till lille bror;) idag ska han firas <3 jag tror att han kommer bli jätte glad för presenten jag Anton och Jennifer har köpt :)


Älskade pelargoner!

Förr året köpte jag hur många pelargoner som helst, säkert 20 stycken. Nu står alla på och var vintervila men snart är det dags att väcka dom. Hittade en kanon bra sida med lite tips www.pelargoner.com


Vardagsrummet!

Det blev inte så mycket fix i vardagsrummet. Det känns som allt hade sin plats redan. Men det finns ett måste. Idas byrå ska ersättas med nått "nytt", en rokoko byrå skulle vara perfekt. Det kanske är dags att börja leta ;)


Soffan!

Äntligen är den här :) jag är så nöjd

Nu ska det fixas lite i vardagsrummet :)


Vill ha!

Lite smått och gott jag vill ha från Åhléns

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_188516486.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_188516488.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_188516490.jpg" class="image">


Kläder!

Jaha va ska man säga! Nu har syster beställt kläder till Ida. Jag kan ju inte bli annat än glad tack syster <3


Det va nystädat!

Ida jobbar hårt för att göra majs pulver av majskroken. Men jag har bara mig själv att skylla, hon borde sitta vid bordet när hon äter...


Ingen öppnaförskolan!

Imorgon missar jag och Ida öppna förskolan ;( vi är utan bil....

Jag och Ida städade som utlovat efter våran fika, nu är det så rent och fint på halva nedervåningen. Hundarnas halva tar jag imorgon...

Bjuder på en bild från Ica idag ;) haha!!


Fika dags!

Idag har jag och Ida varit på en härlig promenad med mammor och barn. Vi va ute och gick i ca en timme och på det blev de en fika. Nu har vi varit hemma i snart två timmar och vad passar inte bättre än att ta en fika ;) efter denna mys stund så ska jag gå ett varv med snabel Draken på nedervåningen....


Vip!

Jasså? Såg att även min god vän Emma hade fått denna fina inbjudan! :)


Onsdag!

Idag ska jag och Ida träffa gänget för att ta en promenad. Det ska bli så mysigt. Det är så roligt att jag har lärt känna så pass många har i Åker, det tog bara 5 år men nu så :)

Ida sitter och borstar sina tänder och jag njuter av en kopp kaffe. Allt är som det ska vara :) kanon!

Juste, Nya soffan finns nu äntligen att hämta på Mio i kk, nån som är sugen på att hämta den? Snälla!!


En nöjd tös!


Nytt till paddan!

Nu har Ida och paddan fått lite nytt. Ett skydd/ställ så att Ida kan kolla på paddan vid köksbordet plus en att jag även köpte en "hållare" så hon kan kolla på film i bilen.


Möss?

Va just och hämtade posten och såg dessa spår, är det möss som har gjort dom?


Irriterad som sjutton!

Att ett samtal kan göra så mycket....
Men samtidigt kan jag inte göra något åt saken så jag njuter av en redbull medans Ida sover sött :)


Måndag!

Snacka om att det är skönt att vara hemma efter en underbart rolig helg i Funäsdalen. Ida och jag åkte som vanligt till öppna förskolan och hade en trevlig förmiddag med alla mammor och barn. Hundarna är hämtade och badade så nu luktar dom gott efter en weekend på Glädjens Hundpensionat....


Längtar!


Vacker vinterdag!

Började morgonen med en kall och skön promenad -34 och sol!


10 månader!

Idag blir mina fina dotter 10 månader :) grattis älskling! Mamma längtar efter dig <3


Längtar!

Jag längtar så mycket efter mitt troll, det har snart gått åtta timmar sen jag lämnade hon mormor och moster. Jag vet att du kommer få en toppen helg med MASSOR av kärlek, både du och jag kommer ha de bra men jag saknar dig redan min tjej <3

Love u Ida


Mormor har shoppat igen!


Meja!

Meja mitt monster!!!

Den finaste....!!!!


Paket till Ida!

Ida var den ända som hade fått post idag. Jenny har skickat ett par skor till Ida.

Tack Jenny!!!


Älskade Ida!

Mitt lilla troll ligger nu och sover så sött, men jag tycker hon borde vakna snart så jag får mysa lite ;)
Imorgon ska hon till mormor och moster. Ida ska vara där över helgen när jag är i Funäsdalen. Jag ska försöka att passa på att ta sovmorgon och få lite egen tid. På fredag bli hon 10 månader och jag sitter och funderar på var tiden har tagit vägen. Ibland går den alldeles för fort. Igår satt jag och kollade igenom Idas album på FB och insåg först då hur stor hon har blivit. Från att ligga helt stilla till att bli en virvelvind som är överallt. Haha!

Jag har packat Idas väska och nu ska jag bara byta färg på vagnen, Jennifer vill att den skulle vara rosa ;) sen är alla Ida saker klara inför helgen.

Nu är det bara min och hundarna packning kvar sen är jag redo för att åka till Funäsdalen. Klockan 13:00 imorgon åker vi. Men innan det ska jag lämna in Coco, Gotti, Meja och Dolly på Glädjens hund pensionat sen ska jag till mamma en sväng. Så imorgon är det full späckat schema för oss alla