Vill(e) ha

Jag fick ett meddelade från hm om deras "H&M for Water" kollektion som va så fin. Jag hittade en massa "jag vill ha" till Ida men det ända som fans kvar var shortsen i stl 86. Överdelen var slut och dom andra plaggen va i stl 92. Tråkigt men sant... :/


Torsdag!

Idag var det avslutning på öppna förskolan. Vi bjöds på kladdkaka och bullar, mums. Det känns så tråkigt att att dom kommer ha stängt HELA sommaren. Men även dom behöver ju semester. Den 27/8 öppnar fh igen och jag börjar jobba 3/9 :/

Ida har sovit sen strax efter 12 och börjar nu vakna :)

Älskade barn!


Baksidan!

Snart så är jag nöjd med baksidan. Lite mer detaljer och några mattor så kommer den bli kanon fint. Jag vill få känsla av att våran baksida är ett "rum" Alla ska trivas, stor som små ;)


Badat!

Ida älskar verkligen att bada och duscha. Lill skrot <3


Svar!

"Ica". Jag tycker att den brun utan som jag använder inte luktar illa, snarare tvärtom. Hela namnet på produkten är "Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body" och kostar ca 360 kr

Helt klar värd att klicka hem :D


Underbara Tisdag!

Idag har jag och Ida varit p Solberga med Jutta, Hugo, Michaela och Vincent. Vi köpte lite blommor och luncha på Solbergas café. En super mysig dag har vi haft.

När vi kom hem sov Ida i frukt två timmar och jag har passat på att plantera om lite blommor. Jag hoppas nu att allt tar sig fint.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_204548170.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_204548170.jpg" class="image">


God morgon!

Va sjutton gör jag vaken? Ida sover så sött just denna dag och jag kan INTE sova :/

Morgon kaffet är snart klart, hundarna är rastade och solen skiner så detta lär ju bli en bra dag.

Vi har i te direkt några planer denna dag men jag skulle verkligen behöva städa här hemma. Vi få se hur det blir med den saken. Känns som man vill vara ute när vädret är så här fint.


Bilder från helgen.

Jag har haft en underbar helg <3 bästa på länge! Tack mamma och Jennifer för hjälpen i Lördags då jag va på Solvalla. Jag har även fått spendera en massa tid med min mamma och syster. Ingen är lyckligare än jag :D


Bästa årstiden!

Jag älskar nu när värmen har kommit till vår avlånga land. Allt känns så underbart


Mer BUS!

I helgen är det elitloppet och vi ska som i vanlig ordning dit. :) min tanke var att igår lägga "lager" två med BUS men det blev istället gjort ikväll. Jag tänker INTE vara Snövit denna helg :)

Imorgon ska jag och Ida hem till mamma. Vi ska leka i lekparken och äta thai mat till lunch. Sen så ska mamma följa med oss hem då Jon ska vara barn och hundvakt i helgen.


Torsdag!

Idag har jag och Ida varit på sångstund. Ingen blir gladare än jag när jag ser hur lycklig hon är när vi är på församlingshemmet :)


Decléor

I förrgår så gjorde jag det jag är "mest rädd för" jag smorde in mig med brun utan sol. Resultatet blev hur bra som helst. Jag gjorde en hel kropps peeling och smorde in mig med lotion och sedan var det dags för Decléors brun utan sol. Färgen vart helt okej och för att vara första "lagret". Nu är min snöflings vita kropp ett minne blott ;)


En dag i Mariefred!

Vi har haft en toppen dag! Bilderna säger allt


Härlig dag!

Denna dag har varit så härlig. Efter Promenaden i Åker va jag och Ida hemma i några timmar innan vi åkte iväg till Mariefred för att möta upp Bella.vi gick längst med vattnet för att mata pip pip pip (som Ida säger) änder är verkligen läskiga det märkte jag idag. Haha. Bella följde med oss hem och vi bakade en god rabarber paj lagom tills Emma och Filippas kom på besök. Vi har haft en underbar dag med nära och kära <3


Lycklig!

Fy sjutton vilken härlig dag detta är. Jag och Ida åkte till Åker för att à en promenad efter frukosten. Det va så varmt och skönt. Nu sitter vi
Här på baksidan, Ida äter gurka och jag dricker en Fanta Lemon :) härligt härligt :)


22 MAJ!

Idag döps Sveriges prinsessa!


Sommar blommor!

Jag gillar dess blommor. Köpte dom i Malby för 120 kr/st ett riktigt bra pris tycker jag


Dags att få färg!

Jag har ett stort måste denna vecka och det är att smörja in mig med brun utan sol. Jag fick den här för ganska exakt ett år sedan (i mors dag present) och nu ska jag använda den för första gången :) men det är ju lite måsten innan för att få ett bra resultat enligt min egna hudterapeut ;) peela och smörja in kroppen med en vanlig lotion sen ska man lyckas :) lät lagom lätt. :)


Underbar Måndag!

Finns det nått att klaga på en dag som denna? Jag och Ida har på förmiddagen varit i Strängnäs med Jutta, Hugo, Maria & Maya. Vi bar i en lekpark vid hamnen. Helt otroligt mysig. Ida kröp runt och lekt så sött. Älskade skruttan. Vi avslutade våran träff med en lunch. Just nu är jag och Ida på baksidan och leker i solen. Helt underbart skönt <3 jag älskar dagar som dessa när man kan vara ute från morgon till kväll :)


Meja!

Hon är en underbar hund <3


En ute dag!

Vilken dag! Helt UNDERBAR! Vi började morgon med en härlig frukost i grekiskt tema, mums. Efter frukosten gick vi ut och tog ett par koppar kaffe i solen och dagen har bestått av att njuta av solen:) vid halv tolv tiden åkte hela familjen till Emma grön som ligger i Länna. En ganska nyöppnad restaurang som jag tycker va hur mysig som helst. Vi satt och åt den goda lunchen ute och maten var så god. Jag tog rimmad lax med Dill stuvad potatis och jag blev SÅ MÄTT! Vi halv tre tiden var vi hemma igen och den spenderades på baksidan resten av dagen. Jag älskar dagar som dessa <3


En bild från Hornudden som vi besökte idag...

img_2557 (MMS)

En bild från Hornudden som vi besökte idag. Förutom att ha varit där så blev det en tripp till Västerås :) en mysig dag vill jag på stå att det har varit ;)


Ida!

Jag älskar dig så otroligt mycket <3 kärleken man har till sitt barn går inte att beskriva med ord...


Fredags middag!

Jag och Ida har precis avslutad våran fredags middag. Det blev grekisk mat :) lite grillade paprikor, aubergine röra, filodegs paj med fetaost, Grekisk sallad och lite annat smått och gott ;) Mums!!!!


Rabatten!

Det blev även en sväng till Solberga blommor idag. Jag skulle köpa en ros men kom inte hem med rosen jag skulle ha då den va slut. Istället blev det två rosor och sex stycken lavendel som fick hamna i en ny rabatt som gjordes på sidan av våran nybyggda trappa. :)


Lilla Ida!

Idag var vi iväg och köpte lite mera blommor till baksidan. När vi skulle plantera dessa så ramlar Ida riktigt ordentlig ;( Lill gumman tycker fortfarande att det är lite svårt att gå ute och våra grusgångar är inte dom lättaste... Men några vurpor Till lär man få räkna med :/


Grattis!!!!

Grattis Gottfrid på 4års dagen!!!!


Man kan ju börja morgonen roligare.....

img_7319 (MMS)

Man kan ju börja morgonen roligare.....


Mina nya skor!

Nu har mina nya skor kommit :) jag är SÅ nöjd!!!


Meja!

Min älskade hund Meja är nu mer lös än kopplad. Jag var igår och köpte batterier till dressyrhalsbandet och det fungerar kanon. Meja har alltid varit duktig på att komma när man ropar men ibland så "stänger hon av". Med dressyrhalsbandet kan jag då ge henne en spray dusch så hon vaknar till. Det kanske låter skrämmande men det fungerar som ett anti skäll halsband fast man själv väljer när det ska komma en dusch. Det finns tre val på kontrollen. Ett pip eller två dusch lägen, hårt eller mjukt. Ett tips till dom som vill kunna ha sin hund lös :)


God förmiddag!

Morgonen har börjat bra :) frukost mys med Sessan och promenad i det halv bra vädret. Ida går nästan mer nu än vad hon kryper och det är så sött <3

Idag så ska jag till tandläkaren med Ida. Få se vad som skall göras där. Om det "bara" är information eller nått annat?

Juste, Igår så fick jag bilderna från Nina på Ida. Så söta <3


Bra grej!

När jag och Ida är ute och åker själva brukar jag ha med paddan till henne. Jag har köpt ett "fodral" som man hänger på nackstödet och det fungerar kanon. Ida är så nöjd när hon får se/höra introt till Angry Birds :)


Tisdag!

Vilken underbar dag jag och Ida har haft. Vi började dagen med att åka till Länna församling där dom hat öppet hus precis som i Åker. Stället var helt underbart och vi satt ute och fika i vår solen. Även Susanne och Jutta var där med sina barn Joni och Hugo. När jag och Ida kom hem så fattade jag beslutet om att ta en sväng till Mariefred. Jag orkade inte vara hemma. I Mariefred tog vi en fika på "Två Goda Ting" och njöt av vår solen :)

Dagen har bestått av fika. Det blev även en fika på baksidan när vi kom hem. Glass och jordgubbar :)


God morgon!

Idag var Ida riktigt hungrig när hon vakna så frukosten fick bli tidig.
Just nu sitter vi vid köks bordet och myser och små snackar ;)
Idag ska vi åka till Länna församling och se hur öppet hus fungerar där. Jag hoppas på en riktigt mysig dag :)


Party!

Stella fyllde som sagt 7 år i helgen och party hade hon i Lördags för sina vänner. Snacka om att syrran har fixat så hon har fått ett riktigt fint party :)


Middag!

Det är dags att börja med middagen här hemma. På menyn idag blir det pasta med fläskytterfilé med bacon :) Mums!!


Ida!

Äntligen har min prinsessa vaknat. Hon sov i hela 3.5 timme :D


Foto!

I fredags när vi var och fira Stella tog min syster Nina lite kort på Ida. Än då länge har jag bara fått ett foto mailat.

Visst är det fint


Måndag!

Lill skrot sover så sött i sin vagn inne efter en härlig förmiddag på öppna förskolan. Vi träffades idag i lekparken en stund innan vi gick in för att fika på församlingshemmet. Det va jag, Jutta, Michaela och Susanne som var där idag med våra barn. Vi satt och prata med Lotta som är "fröken" och det va väldigt trevligt. Lotta är en underbar människa som jobbar med barn och vuxna på församlingshemmet. En kvinna som har fått höra mycket genom åren. Att hon orkar bära på allt. Hon har tystnadsplikt och många barn har öppnat sig för henne.... Vi satt och late böner som barn har skrivit, vissa är så söta medans andra är hjärtskärande....


Detta gör mig glad

Våren är helt klart underbar ;)


God förmiddag!

Morgonen här hemma började som vanligt tidigt, Ida vakna redan klockan 06 :/ Vi började morgonen med att baka klassiska Scones vilket var väldigt gott. Inte lika gott som surdegs bröd men helt ok. Ida sover nu sött i sin vagn och jag njuter av en kopp kaffe :)

Igår var vi i Täby och fira Stella som fyller 7år idag :) en super trevlig kväll och det va kul att få träffa mina syskon och syskon barn :)


Lunch dags!

Dagens lunch blev champinjonsoppa lika grå och trist som dagens väder men god var den ;)


Just nu....

Jag älskar att se sjukhus program och program om gravid m.m ibland är det sjuka händelser men bra spännande.....


ÖP.

Imorse när jag vakna såg jag att min faster hade delat denna länk p Fb.

Vill bara gratulera henne <3


Vilken mysig dag!

Jag och id har haft en toppen bra dag. Sångstunden på förskolan var trevlig. Idag var vi kanske många mammor och barn där, fler än vanligt. Ida sov i 2,5 timme efter röjer där och har inte sovit nått efter det. Så nu ligger tösen i sin säng och jag slappar i soffan :)

Jag har även spanat in veckans väder och jag måste säga att det är ganska dåligt :/ nåja...


Torsdag!

Igår var en riktig skit dag.... Dåligt väder och jag var bara trött och seg som tusan. Tur att jag har mamma st ringa till när jag måste ventilera ;) Anton kom hem tidigt igår och då blev det lite bättre.

Idag är en ny dag med nya möjligheter. Vi sitter just nu och äter frukost jag och mitt lilla troll :) vi ska senare till fh och leka och mysa med alla härliga mammor och barn. Jag hoppas att denna dag blir toppen :)

Juste, igår kom Antons mormor hit till gården. Ida var lite små blyg i början med sen blev hon lite mjukare. Hon är en helt fantastisk fräsch kvinna på hela 95år :)


Present!

I måndags när pappa va här fick jag denna söta lampa. Den fick sin plats i Idas rum <3


Sen lunch!

Jag vet inte riktigt hur vi lyckas med att jämnt äta sen lunch?! Isaksons efter våran frukt stund vid tio tiden och hon vakna strax efter klockan ett.

Dagens lunch blev rester från igår, tonfisks pasta :) super enkelt och super gott:)


Värt att titta på!


Dagen!

Idag började vi dagen med att åka till öppna förskolan. Som vanligt så va det sjukt mysigt och jag märker att Ida gillar att åka dit. När vi kom hem var min pappa och syster här och dom hade med sig lunch. Pizza :) Ida höll sig vaken från klockan 07-14 och somna på två röda när moster och morfar åkte. Vi har även varit iväg och vaccinerat Gotti idag och han som är så himla känslig sa inte ett ljud när han fick sprutan. Till middagen idag blev det bulgur, köttfärs biffar och sallad. Så gott.

Kort och gott om dagen ;)


Mot Julita Gård!

Nu sitter vi i bilen på väg till Julita gård. Vi är totalt 11 personer som åker tillsamman dit. Jag hoppas att Ida kommer att få se kossorna springa och att hon håller sig vaken.

(inlägget skulle publiceras igår)


Frukost!

Nu är det dags för frukost här hemma. Nybakat bröd med massa annat gott.


Godmorgon!

Så skönt att få sova till klockan 07:00, lycka ;) Ida vakna redan klockan 06;00 men har under denna timma tittat på tv. Den här extra timme gjorde mycket för mig. Nu ska vi kliva upp och sätta på kaffe och ugnen, igår förberedde jag frukostfrallor som ska avnjutas till frukost.



Kosläpp!

På Söndag är det dags för oss att åka och titta på kosläpp. Jag har själv aldrig varit på ett så även jag tycker att det ska bli kul. Idas favorit djur att härma är bland annat kossor så på Söndag lär hon vara i himmelriket :D jag sk
À se till att kameran är ladda för detta måste dokumenteras :)


Till Ida!

Här är kläderna mormor har köpt till Ida:) så sött.

Ida tackar sin mormor <3


Värt att veta!

ALLA borde tänka på det här.....


Veterinär Boden!

Nu har vi kommit hem efter att ha varit och vaccinerat Meja. Hon var väldig känslig när hon skulle få sprutan och det gjorde JÄTTE ONT tyckte hon.
Mina funderingar på Meja tänder var inget att oroa sig för. Hon har tydligen väldigt fina tänder och doften som osar från hennes mun kommer från magen. Skönt!! Jag passade även på att väga Meja och damen väger hela 23,1 kg ;) jag ska nu jobba på att så en klarare midja på henne men annars var hon fin tyckte vet. Man känner revbenen men lite midja ska vi som sagt jobba fram.

Efter besöket så mötte vi upp Hugo & Jutta för att ta en promenad. Vi passade även på att ta en fika tillsammans. En bra start på denna Fredag tycker jag :)


Nytt till Ida!

Nu har moster Jennifer varit i farten igen och handlat till Ida. Denna gång blev det dessa söta sandaler till henne.

Jennifer berättade också att mormor har shoppat lite nytt till Ida!

Man tackar <3


God morgon!

Här hemma är frukosten avklarad och disken är tagen! Så skönt! Idag är det dags för Meja att åka till veterinären. Hon ska vaccineras och jag ska be dom kolla hennes tänder/mun. Jag själv tycker att hona har väldigt fina tänder men hon luktar skit i munnen. Är det munnen som är "problemet" eller vad kan det vara. Nåja snart har jag svaret...

Efter att vi har varit på veterinär Boden blir det en promenad i solen. Det sägs att det ska bli dåligt väder men än så länge skiner solen :)


Tänk att Ida idag blir 13 månader, snacka ...

img_7187 (MMS)

Tänk att Ida idag blir 13 månader, snacka om att tiden går fort! Mammas hjärta.


Middag!

Idag slängde vi ihop en sjukt god Cesar sallad till middag, vi la till lite extra och det blev så gott. Självklart fick även Ida detta till middag... Snacka om att damen va nöjd :)


Eftermiddag

Mitt i min omplantering av pelargonerna vakna Ida. Vi packade in allt i bilen och drogen en sväng till Mariefred. Målet med att åka dit var att köpa en sol hatt till trollet. Jag hittade en jätte fin från ME Too :) visst är den söt ;)


Lunch!

Ida ligger och sover så sött i sin vagn och jag har passat på att äta lunch. Grekisk sallad med fetaost röra och Grytbröd. Så gott...

Eftersom Ida sover så ska jag passa på att plantera om min pelargoner men jag har absolut inte lusten till att göra det. Jag skulle helst av allt vilja åka till Mariefred och köpa en sol hatt till Lill trollet men jag vill inte väcka henne. Få se om vi tar en sväng dit senare....


Tårta!!!

Idag på fh blev vi bjudna på tårta. Maya som har fyllt 1år hade med sig denna underbart goda tårta :)

Ida tog även sjukt många steg i dag när vi var där, snacka om att jag är nöjd. Min prinsessa börjar bli STOR!!!


Mot öppnaförskolan!

Morgonen är avklarad här hemma...

Nu ska vi till öppnaförskolan :)


Sen lunch!

Nu har Ida äntligen vaknat. Vi har tidigare varit och firat Vincent som fyller år. Ida var pigg och glad hela tiden men somna direkt i bilen när vi åkte hem strax efter klockan 12. Så lunchen blev idag väldigt sen....


Bilder!

Här kommer lite bilder från det jag har gjort på fram och baksidan dom här dagarna. Jag längtar nu tills allt tar sig och det blommar :)

Allt som är i trä lådorna ska planteras i rabatten så fort mina sommar blommor är tillräckligt starka för att klara av att leva ute....


Nya skor!

Igår pratade vi om att Ida skulle behöva ett par nya skor. Dom hon har haft är lite för varma och sandaler passar inte årstiden riktigt. Anton åkte iväg för att kolla på ett par nya skor och kom hem med dessa söta Converse till Ida. Lätta och inte alls för varma. Det bästa av allt, jag behöver INTE knyta dom :)


Långhelgen!

Vilken underbar helg vi har haft. Bra väder, god mat och en massa utevistelse. Jag har fixat med allt jag har sått tidigare i vår. Planterat om alla blommor och jag har även köpt en massa nytt som jag har planterat i rabatterna:) Ida har fått vara ute hela dagarna från morgon till kväll och ingen är nog gladare en hon. Ida har även fått och traktor/ hjullastare och hon älskar de.

Även idag är det strålande sol och vem blir inte glad av det?!