God morgon Lördag!

Jag och Ida är vakna här hemma. Hon har just fått lite välling och vi har myst i soffan. Jag somna ganska sent igår och det ångrar jag idag. Varför skulle jag titta på fotbollen? Jag känner mig lite små trött men med en kopp kaffe ska vi nog komma igång :)
Idag ska vi åka iväg till Södertälje. Jag hade tänkt att handla lite inför resan till Grekland. Jag behöver lite små grejer och Apoteket måste besökas. Myggmedel till Ida (om det finns?) sen så ska jag köpa med mig Alvedon suppar och vätske ersättning till trollet. Är det nått mer jag borde ha med mig till henne?

Nu blir det frukost mys och vänta på att Anton och Meja vaknar :)

Blogg.se har inte fått igång allt efter dom har gjort sina ändringar :/ det går inte att blogga från mobilen... :/ så det blir inga bilder


Vilken toppen Fredag!

Imorse vaknade jag och Ida lagom tidigt. Vi klev upp strax för klockan sju och åt en enkel frukost
07:45 satt vi bilen på väg till mamma/mormor och moster. Ida var så glad över att få träffa mormor och moster och alla dagbarnen :) jag ser verkligen på Ida hur nöjd hon är när moster eller mormor gungar henne eller bara leker....
Det värmer i mitt hjärta :)
Med tanke på att mamma är dagmamma så träffas vi oftast ute, vilket passar mig och Ida perfekt.
Efter att vi hade varit ute och lek så gick vi med hem till mormor och åt lunch. Ida åt bra och jag tror att det beror på mormor och barnen ;)

Nu ligger min fina prinsessa och sover i sin vagn och ja passar på att rensa i rabatterna, det är inte ofta jag får göra det själv ;

Inbjudan!

Ja har fått ett mail ang informations möte på Idas förskola. Dom skà gå igenom allt som händer på förskolan, dags rutiner osv. I skulle få träffa Idas fröknar och få svar på våra frågor om man nu har några. Detta informations mötet är på Tisdag. Tyvärr så kan vi inte gå vilket kan vara tråkigt. Det va Ida plus 4 barn till som var inbjudna och 5 andra barn skulle på detta möte på Onsdag. Men jag kan lova att vi kommer ha det kanon bra på Tisdag så jag ska inte hänga läpp...

Vi ska få komma en annan dag och det känns ju bra. Synd bara att jag inte då få se vilka dom andra barnen är som ska börja i höst....





Jag blir så less

Varför kan det aldrig gå som man har planerat? Nå ja det är bara göra det bästa av skiten. ;(


Tidigare idag har dagen varit underbar. Jag och Ida var i Strängnäs och lekte med hennes vänner. Vi hade en super mysig förmiddag och dagen har varit okej. Ida är as trött och grinig då hon bara har sovit i 30 minuter idag. Hon vill inte somna. Jag har försökt i nästan 2 timmar med allt men inget fungerar. Nu får hon vara vaken till ikväll envisa unge.


Helt onödigt inlägg men jag kokar :S

Frukost!

God morgon!
Just nu sitter jag och mitt troll och äter frukost, rostat bröd och havregrynsgröt :) idag så ska vi till Strängnäs till en underbarlekpark. Det ska bli riktigt mysigt. Vingård hoppas att vädret är Ok under våran picknick :)

Ha en underbar dag <3

Lillasyster!

Jag är så glad över sandalerna hon klickat hem till Ida, helt klart rätt färg! Jag ville INTE ha rosa eller nån annan "tjej" färg på hennes första sandaler. Par nr 2 kan vara det om man springer på några på tex rea.

Tusen tack syster <3


Nya skor till MIG!

Ja det va på tiden kan man säga. Nu har jag fått hem tre par skor. Vet dok inte om jag ska behålla alla. Ett par kommer absolut få stanna hos mig och det är dom små söta ballerina skorna från Donna Girl. Dom andra känns lite stora men om jag byter till en mindre stl kanske dom blir för små :/ nåja jag sak fundera till i morgon :)


Muppfrid!

Jäkla hund f*n. Igår vid 19 tiden badade jag denna hund för att han hade rullat sig i nått som luktade fan:/ idag är jag hundvakt till denna krabat och var gör idioten direkt på morgonen?! Jo han rullar sig i en död och rutten fågel. Detta betyder kort och gott att Gottfrid har badat 2 gånger på minde än ett dygn. Han kommer INTE få vara lös så länge jag är hundvakt. Nu blir det hundgården eller linan för honom.

 


Mysig Torsdag!

Imorse messade Jutta mig och frågade om jag och Ida ville göra dom sällskap till nån lekpark. Självklart så var svaret ja från oss och vid 09:30 tiden var vi på plats. Vi lät barnen leka, gunga och ha fruktstund. Jutta hade med sig honungsmelon till barnen och både Hugo och Ida mumsade i sig. Efter ett tag fick vi sällskap av Michaela och Vincent och strax efter det kom även Susanne och Joni. En toppen mysig förmiddag. Vid 12 tiden packade vi ihop och åkte hem. Ida har sovit sen dess. Det är jobbigt att leka med polarna ;)


Tack moster Lullen!

Ja nu har min lilla syster klickat hem ett par sandaler till Ida. Tusen tack!


Pro NAN 3!

Jag är en sen en tid tillbaka en "Buzzador" vilket innebär att jag får hem olika produkter som jag ska dela ut. Jag ska berätta om vad jag tycker och sedan be dom jag ger produkterna till rapportera till mig om vad dom tycker.

Denna gång fick jag äran att få testa Pro NAN 3. En juniormjölk som kan ges från 12 månader. Vill du testa denna mjölk till ditt barn så säg till. Jag har 8 st 500ml förpackningar som ska testas.


Middagen är avklarad här hemma och Ida är ...

img_0089 (MMS)

Middagen är avklarad här hemma och Ida är nybadad och redo för att gå och lägga sig. Så vad finns på tv att se nu när DH är slut? Det känns lite små konstigt :/ nåja nått bör man kunna se....


En inne dag!

Denna dag har vi spenderat inne, ovanligt för att vara jag. Men idag är vädret halv trist så vi passade på att städa och tvätta här hemma. Jag har gjort om lite i köket. Bytt lampor och blommor och nu känns det ganska bra. Vi bytte även matta i vardagsrummet och det känns kanon bra.

Vi 12 tiden åt jag och Ida lunch hon var så trött att hon höll på att somna vid köksbordet. Varje gång hon nicka till så tittade hon upp som inget hade hänt. Snacka om att hon INTE vill missa nått. Under tiden Ida har sovit har jag tagit hand om våra rena kläder. Det va så sjukt mycket kläder som skulle vikas och hängas upp. Nu är det klart och jag ska ta en kopp kaffe och bläddra i nån tidning :)


Dagens middag!

Idéerna Ida till att få ihop en middag var noll men efter mycket om och men blev det lite smått och gott som fanns i kylen. Buffel mozzarella med tomat och basilika, Dillstuvad potatis med hem gravad lax, lite keso och kokta ägg. Jag är sjukt nöjd över våran "man tager vad man haver middag" alla är mätta och belåtna :)

Nu blir det soffan resten av kvällen :)

Heja Sverige!!!!


Bilder!

I söndags morse när jag och Ida vakna klädde vi på oss varmt och gick ner till växthuset för att hämta rabarber till krämen vi skulle äta till frukost :)

Att göra egen kräm tar Max 30 minuter :)

Enkelt & gott :)


Mysig Måndag!

I morse åkte jag och Ida in till Åker för att träffa Jutta och Hugo. Bi tog en kort promenad och stannas till vid en lekpark så våra små troll fick leka. Sandleksakerna var med och picknick hade vi oxå :) en bra start på denna vecka :)


Lindex!

I Torsdags när jag var och handla present till Hugo och Joni hittade jag en massa fina kläder som skulle passa fin fint på Ida. Lindex har jämnt mycket fina kläder till barn och till ett bra pris oxå. Här är några av mina favoriter....


En toppen Lördag!

Denna dag har varit så mysig. Den började med att jag fick sov morgon och jag klev upp 08:30! Snacka om LYX! Vi åt en mysig frukost med surdegsbröd och rabarberkräm som jag har gjort. Efter en mysig morgon inne åkte vi över för att hälsa på Bella. Hon hade skolavslutning igår och vi va så sugna på att se hennes betyg. Vilken tjej hon är, toppen bra betyg och hon hade höjt sig i 8(?) ämnen om jag minns rätt. Om jag är stolt? Svar JA. Bella du är BÄST!

På eftermiddagen åkte jag och Ida och fira min kusin som har tagit examen. Nina, Jonas, Oliver & Stella kom hit innan så vi åkte dit tillsammans. Ida fick jätte söta kläder som kommer passa damen perfekt :)

När vi väl kom till Becca bjöds det på mängder av mat och fika. Vi var där i ca tre timmar innan vi var tvungna att åka hem. Ida hade sin egna show som vanligt och hon var så slut. Jag ser på Ida hur mycket hon gillar Stella och Stella verkar vara svag för sin lilla kusin. Dom är så söta tillsammans.

Nu sover min prinsessa efter en händelse rik dag. Själv så ska jag glo på tv och bara mysa.


Kalas Fredag!

Vilket mysigt kalas jag och Ida va på i förmiddags. Det va jag, Ida, Michaela och Vincent som var och fira Juttas Hugo och Susannes Joni. Vi bjöds på bullar, kärleksmums, muffins, paj och kaffe. Till barnen fanns det frukt, majskrokar och russin. En riktig kalas Fredag.

Vid 13:30 tiden kom min pappa hit och bjöd på lunch. Pizza stor alltid på menyn när vi träffas. Inte så hälsosamt men jäkligt gott. Pappa hade köpt en massa sol skyddsfaktor en klänning och en "handduk" med huva till Ida. Vi tacka och bockar för allt fint. Klänning tänkte jag att hon ska ha på sig i morgon när vi ska fira min kusin :)


Fredag!

Så underbart med Fredag. Just nu är jag, Ida och Meja ute och myser i solen. Om ca två timmar ska vi på Hugo och Jonis 1 års kalas.

I eftermiddag kommer min pappa hit. Han har (som vanligt) shoppat till Ida i Tyskland. Det ska bli så kul att träffa honom <3


En härlig Torsdag!

Denna dag började stressig men så mysig. Bella kom hit på morgonen och det va länge sen jag såg Ida så glad. Ida va så rolig på sitt sätt, lät som en Björn och skulle skrämma oss alla <3
Efter frukosten körde vi Bella till skolan där hon skulle servera på niornas lunch. Efter det mötte jag och Ida upp Jutta, Hugo, Michaela, Vincent, Susanne och Joni för en promenad i den vickar engelska parken. Vilken ställe det va. Så vackert och mysigt. Jag kan tänka mig att där kommer vi spendera många härliga sol timmar. Efter promenaden blev det en fika på NYA café 4 you.

Vid elva tiden drog jag och Ida hem för att rasta Meja. Vidare mot Strängnäs för att inhandla födelsedags presenter till Joni och Hugo som ska ha kalas i morgon :) det är så roligt att vi alla har haft kalas för våra barn. Det känns så stort. Tänk att vår små troll redan är 1 år. Vart tog tiden vägen? Ida va runt 4-5 månade när vi träffades första gången. Våra älskade troll ungar <3

När vi väl kom hem så har vi bara spenderat all tid ute. Jag har fixat med blommorna och Ida har lekt med pinnar i Mejas vatten skål :).

Kort och gott om våran underbara Torsdag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/815217/images/2012/pic_205680299.jpg" class="image">


Grattis!

Grattis fina syster på 21 års dagen!


En ute dag!

Idag har vi varit ute hela dagen. Vi har bara gått in för blöjbyten och mat. Den känns som att denna dag har gått alldeles för fort. Jag har inte hunnit med det jag ville, men än är inte dagen slut ;)


Idas mormor!

Ja nu har hon shoppat till Ida igen :)
Tack mormor! Ida sprang runt i går med sin nya fina uv hatt/mössa och va SÅ NÖJD!


God morgon!

Idag är det en STOR dag. Mima kära vänner ska gifta sig. Helt galet! Jag är så lycklig. Klockan 14:00 ska vi vara hemma hos Emma & Niklas. Vi ska även fira Filippa som ska ha sin namn givnings cermoni :) denna dag kommer bli underbar ;)


1 Juni

Vilken dag, vädret är mindre bra och min plan är att vara inne. På förmiddagen har jag och Ida varit i Strängnäs. Vi hämtade ut mitt pass och va även en sväng ner till centrum. Köpte present till Lullen och till mig själv blev det 2 stycken bikinis :) nu är JAG redo för Grekland 2012 :)



Panik!

Snart så är det dags för resan till Grekland och jag har inatt/morse legat på allt som MÅSTE köpas inför resan. Jag vill verkligen inte att Ida bränner sig när vi är där och det finns somsagt en hel del måsten. Uv kläder, solskyddsfaktor, after sun, vätskeersättning, solhatt, Alvedon, skor, tunna tröjor och byxor. Är det nått måste jag har glömt? Eller är jag bara överdriven? Vad skulle du ta med dig till ditt barn?

Nåja det är bara att börja köpa alla måsten....

Sist vi var i Grekland vart Ida 4 månader när vi var där. Nu när man sitter och tittar på bilderna så inser jag hur pytteliten hon var <3