Mms från mamma <3

Vad sjutton ska man säga?!

TACK MAMMA!!!!


Mitt troll!

Hon har haft en tuff kväll/natt. Hon spydde fyra gånger, usch! Men Sen klockan 01:00 har hon inte fått upp nått och det känns så skönt! Jag hoppas att det som kom upp igår va allt. Jag vill verkligen inte att hon ska bli sjuk. Men som sagt inget har hänt sen dess. Vätskeersättning och rostat bröd är det hon har fått fram till nu då hon fick 1dl mild havre välling. Nu håller vi tummar, tår och tassar för att hon får behålla vällingen.

Själv så ska jag nu ära frukost i lugn och ro.


Ida....

....i sin nya fina tröja. Den satt kanon bra på fröken :) vilket fynd!

Här hemma jobbar vi på att tvätt högen ska försvinna och det går rätt så bra. Det känns inte omöjligt, inom ett par dagar borde vi vara klara ;)


Fynd!

Vilket fynd jag gjorde idag på öppna förskolan. Jag köpte denna fina tröja för 50 kr. Det är nån dam som stickar sockor, tröjor, halsdukar m.m och säljer dom för minst 30kr/st man betalar vad man tycker plagget är värt. Så här i efter hand måste jag erkänna att jag betalade alldeles för lite.


Måndag!

Idag var det som vanligt öppna förskolan som gällde för mig och Ida. Mys på hög nivå. Idag va vi så några när så jag har aldrig varit med om nått liknande det var bara jag plus tre andra mammor. Men som sagt mysigt va det. Efter öppna förskolan åkte jag och Ida en snabbis till Mariefred. Jag spanade in rean på barnbutiken men hittade inget. Jag är ute efter en ny i overall till Ida men har inte lust att lägga 1000 kr på en ny. Så ett rea fynd skulle vara bra. Men vi hittade ingen idag.

Istället vart det shopping på Apoteket, inte så kul men men....


Promenad!

Imorse tog jag, Jennifer, Ida och Marre en härlig vinter promenad i solen. Jag älskar solen. Man blir så full av energi.... Vi gick fram och tillbaka till flygfältet i lagom takt och snackade en massa...

När vi kom hem från promenaden så fick vi ett härligt samtal. Loke som har varit borta sen igår var nu hittad. Mamma och Tony letade efter honom till klockan 02:00 inatt men ingen hund hittade dom. Men imorse som sagt var Loke vid jaktkojan och all oro släppte.

Ett bra slut på denna helg tycker jag....


Helgen!

Igår kom pappa Madde och Jennifer hit. Det är så mysigt när dom kommer hit. Dom hade köpt med sig pizza till lunch och jag njöt verkligen :) förutom Pizzan så hade dom en hel påse med presenter till Ida. Hon fick ett ex antal bodys, en nackkudde och en gris som går och "nöffar" :)

Jennifer sov kvar inatt och vi hade en trevlig kväll uppe i stora huset. Jag somna tidigt igår och det är jag glad för med tanke på att Ida vakna klockan sju imorse.

Just nu sitter vi och hinkar i oss kaffe medans Ida äter frukost.


Nytt till Ida!

Mamma har sagt att hon ska hålla sig ifrån barnbutiker osv. Hon var jätte duktig i veckan men igår så klarade hon inte av att hålla sitt löfte. Hon köpte dessa fina byxor till Ida.

Tack!


God morgon!

Denna morgon börjar ju kanon bra. Ida vakna lagom tidigt, brödet står på jäsning, trollet äter frukost och jag njuter av en kopp kaffe.

Idag kommer pappa Madde och Jennifer hit. Det ska bli så trevligt :) detta innebär alltså att Ida kommer få sina kläder som pappa köpte i Tyskland :)


Vilken kväll!

Nu blir det tjej mys efter en toppen kväll hos Marre och Peppe.

Korgen är laddad med paddan godis och välling. Surdegen står på jäsning inför morgon dagens bak :)

God natt!


Skit unge!

Ja så här ser det ut här hemma. Ida når ALLT trots att hon bara är 72 cm lång. Skit unge. Det känns som det är dags att plocka bort blommorna från fönsterbrädan eller kanske byta till plast krukor...


Snurr snurr!

Är det bara jag som har problem med bloggś App? Den är så seg och strilar jämnt. Allt annat fungerar som msn, fb mfl... Men inte blogg:/


God morgon!

Denna morgon började lika bra som den igår, jag hann duscha innan trollet vakna! Så lyxigt!

Jag började morgonen med att kolla min mail, det är nu en till som har mailat på Dollys annons:) den tredje denna vecka :) det känns bra :)

Idag har jag och Ida inga planer. Vi få se hur dagen kommer att sluta. I helgen kommer jag och Ida vara själva hemma. Känns sådär lagom kul... Men men....
Om vi har tur som kommer pappa och Madde och hälsar på. Jag hoppas verkligen det..

Nu är det dags för frukost och mängder av kaffe :)


Syster status :D

Nästa helg ska Ida vara med moster och mormor, jag missar alltså Idas 10 månaders dag ;( Men om jag tolkar denna status rätt så kommer Ida få en toppen helg!


Var är.....

Idas roliga på paddan har flera olika val. Djur, frukt &grönt, kläder, fordon och "var är...." Ida tycker den delen är rolig. Inte för att hon pekar men när jag upprepar frågan "var är...." skrattar hon bara :D en vacker dag sitter hon i mitt knä och har lärt sig allt denna pekbok har att erbjuda....


Kläder till Ida!

Ja nu kommer det ramla in kläder till Ida, bodys i mängder!!! Pappa hade köpt 8-10 stycken nu när han va i Tyskland :) han sa att han inte hade haft så mycket tid för "Ida shopping" men jag är VÄLDIGT tacksam för dom jan köpte. TACK PAPPA!!!


Boken jag läser....

Jag läser väldigt sällan böcker men nu när jag har fått en iPad laddade jag ner en bok och jag tycker den är sjukt bra.... Nu har jag bara läst en tredjedel av boken och jag kan säga att det inte är lätt att lägga ifrån sig paddan...


Dagens

Lilla trollet får ha på sig en fin klänning dagen till ära :)


Öppna förskolan!

Nu har vi precis kommit hem efter en fantastisk förmiddag på öppna förskolan. Som vanligt blev det lunch på Café for you idag var det Jutta, Hugo, Susanne, Joni, Nille och Filippa som var med oss.
Ida ligger helt utslagen och sover i sin vagn. Hon blir så trött efter en dag med sina kompisar. Meja är ute och Dolly står på löpbandet.
Själv så ska jag passa på att läsa lite...


Till nya soffan!

När soffan kommer vill jag gluggs till den med en massa nya kuddar och jag har redan börjat leta. Om Mio håller det dom har lovat ska soffan komma senast andra veckan i Februari. Men vi då se hur det blir med den saken.

Åter till kuddarna. Jag va ett riktigt indiska fan för några år sedan men jag har inte hittat nått där den senaste tiden. Men igår hittade jag denna fina kudde :) den skulle va så fin i den nya soffan...,


God morgon!

Just nu sitter Ida och äter frukost. Själv så tar jag en kopp kaffe med den bästa Ida. Hon är så underbar mitt lilla troll, imorse sov hon så pass länge så jag hann ta en dusch medans hon fortfarande sov. Det är LYX!

Idag ska vi till öppna förskolan. det kommer bli så trevligt, Nille och Filippa kommer oxå. Jag tycker väldigt mycket om lilla Filippa. Det är så kul att följa hennes utveckling. Man ska inte jämföra barn det vet alla men det som är kul med Filippa är att hon är en kopia utav Ida när det gäller att lära sig. Båda är födda den 3:d dom vände sig vi 4 månader och båda satt när dom va 6 månader :) våra små troll. <3


Mitt hår!

Mitt lilla troll hon drar och sliter i mitt hår hela dagarna och resultatet är mindre bra. Skit unge!! Med tiden växer det ut och jag LÄNGTAR!

Visst är hon duktig?!


Chips!

Ibland måste man ju få unna sig lite chips och det gör jag i kväll till mästerkocken på TV4


En bild....,

....säger mer än tusen ord. Jag säger tre, Jag vill ha!


Skulle va perfekta.....

Dessa skor är så snygga!

Jag vill ha.....!

Skor från Brandos.se!
Guess: Malene från Brandos.se

 

Men dom får vänta med att bli köpta av mig...

Vem vet kanske till våren

 

 


Kläder!

Jag kan bli galen på alla dessa kläder, det jag gillar minst med kläder är att hänga upp dom i garderoben när de är nytvättade men när man väl är klar så är jag SÅ NÖJD :) Oftast brukar jag be min lilla syster om hjälp med garderoben när hon är här. Jag säger bara - "Du som har jobbat med kläder är ju så bra på det här, kan du hjälpa mig?! ;)


Dolly!

Nu på morgonen hade jag en tjej här som hörde av sig på Dollys annons, hon var en trevlig tjej. Vi satt och pratade över en kopp kaffe och sen tog vi en promenad. Frida som hon heter hade även med sig sin lilla schnauzer hane, Dolly tyckte värken bu eller bä om denna lilla kille....

Vi får nu ta och tänka över det hela....


MOT ALLA ODDS!

Ett program som jag tycker är värt att se... "Mot alla odds" vilka människor..

Kopierat från svt:

Del 2 av 8. I kvällens avsnitt: Det är regnperiod i Namibia. Gruppen tar sig fram på översvämmade vägar genom ett träskområde med många farliga djur. I mötet med en buffelhjord sätts hela expeditionen på prov. Och Samsey bestämmer sig för att byta tält. Tio personer med olika funktionsnedsättningar ger sig ut på sitt livs äventyr. Tillsammans ska de ta sig 150 mil från Viktoriafallen i Zambia till Skelettkusten i Namibia. Alla ska med. Ingen röstas ut. Expeditionsledare är Natasha Illum Berg. Programmet sänds syntolkat i SVT24 i kväll kl 21.45..


Sötnos!

Ida bara tränar och tränar på att ställa sig, idag har hon varit överallt på nedervåningen :)


Nöjd!

Ja dom passar ju som handen i handsken. Min nya "hund" skor :) om jag är nöjd? Svar JA


Paket!

Jag älska att få paket, det spelar ingen roll om jag har köpt de själv eller inte ;)

Ida hjälper mer än gärna till att öppna :)


Lite vill ha plagg!


Bugaboo donkey

Mitt val av vagn om jag skulle vara tvåbarns mamma! Jag gillar Bugaboos vagnar, man kan lätt byta färg om man tröttnar och det finns MASSOR av tillbehör :)


Bvc

Nu på morgon har vi varit på BVC. Ida vägde 9450g och var 72 cm lång. Hon följer kurvan bra och det känns skönt med tanke på att hon har varit knepig när det gäller mat. Hon fråga även vad Ida kan göra och säga :)

När vi ändå var i Åker passade vi på att handla lite på Ica, middag samt lite färska blommor.


Skor!


Naturino: Mur från Brandos.se
Naturino: Mur från Brandos.se

 

 

 

Skor från Brandos.se!
Superfit: Pretty 2 från Brandos.se


Skor från Brandos.se!
Vincent: Leffe från Brandos.se

Skor från Brandos.se!
Kavat: Ecologic Kotte (EU21-26) från Brandos.se

Kavat: Ecologic Kotte (EU21-26) från Brandos.se
Kavat: Ecologic Kotte (EU21-26) från Brandos.se

 

Har suttit och tittat på brandos, jäklar va mycket fina skor det finns till Ida.

Hoppas hon börjar gå snart så man får köpa fina FOTRIKTIGA skor.


Mamma och minimodeller!

Ikväll klockan 21:00 på TV3 är det dags för avsnitt nr 2.
Vad tycker du om programmet?


05:24

Det klockslaget ville Ida upp idag :) skruttan <3

Ida sitter och leker så fint på golvet och jag tar mig en kopp kaffe innan det är dags för frukost.

Idag är det öppna förskolan som gäller, ska bara kolla om jag får låna Maggans bil. Våran är det fortfarande nått fel på. Men med lite tur så ska vi nog få leka med alla kompisar....

Det är nu en till dom har svarat på Dollys annons, få se vad det leder till. Det är ju en hel del som har varit intresserade men tyvärr ingen som det har "klickat" med.
Killen som var här ska höra av sig den här veckan eller nästa. Han har sagt att han är jätte intresserad och jag hoppas verkligen det.....




Bada!

En ny badad prinsessa som nu är redo för att sova :)


Lilla trollet!

Ida hon har visat att hon har en stark vilja. Hon blir helt hysterisk om hon inte får som hon vill ;) det får fort att hejda hennes utbrott genom att visa eller hitta på nått annat spännande. Ett exempel är min kära iPad, hon blir galan om hon inte får se mana mana så många gånger hon vill... Eller så vill hon kolla igenom pek böckerna som har laddats ner till hennes mapp.

Hon är för rolig mitt lilla troll ;)


Söndag!

Imorse när vi vakna var mamma redan här, hon kom redan 06:40. Hon passade på att komma idag då Tony ändå skulle ut och jaga ett stenkast härifrån. Jag och Ida vakna strax efter klockan, då hade mamma redan tagit disken torkat av bordet samt diskbänken. Så snällt! Efter frukosten tog vi och gick ut med Dolly och sen även en sväng med Meja. Nu har mamma åkt hem och jag ska ta en till sväng med hundarna....



Myser!

Sitter uppe i stora huset och tar ett glas vitt. Det här är helt klart den bästa platsen i detta hus....


Vilken dag!

Efter att Dolly hade fått springa av sig på löpandes tog jag, Marre och Ida en promenad med Dolly och Meja. Båda hundarna va lite små jobbiga idag och jag fattar inte varför?! Knäppa kärringar jag har. Men promenaden var trevlig trots att dom va som dom va och det är alltid lika skönt att få hjälp med dom. Tack Marre för hjälpen <3

Just nu sover Ida och jag passar på att bara få sitta :) så skönt!


Dolly!

Just nu står min älskade Dolly på löpbandet. Hon är så duktig. Nu ska all överskott energi bort sen blir det promenad....


Mana mana!

Denna Mana mana video har visats ett x antal gånger den här morgonen. Ida sitter som ett ljus och släpper inte blicken från paddan.


God morgon!

Just nu sitter jag och Ida och äter en riktigt mysig frukost. Det är nått speciellt med helger och frukost. Jag vet inte varför men på nått sätt känns det mysigare att få sitta här vi köksbordet....

Till frukost så äter vi självklar brödet jag bakade i går, det blev riktigt gott!






Musik

Ännu mer av Idas favoriter! Hennes musik spelas dagen lång....


Frissan!

Ida är ca 9,5 månader och har redan hästsvans :) haha äntligen :)

Klänningen kommer Proud och strumpbyxorna från Lindex


Idas favoriter!

Paddan blir väl använd här hemma. Idas mapp är den som används mest.

Hon här vissa favorit djur... Bl.a. Dessa


iPad!

Äntligen är den igång! Efter mycket om och men så har sim kortet kommit :D nu är det bara att surfa ;) känns kanon bra :)

Dom sista två bröden är i ungen och snart ska jag mums i mig nybakat bröd! Lyx!!

Prata precis med pappa, han kommer vid 13 tiden så jag hinner med alla måsten innan han kommer. Jag tänkte låta Dolly och Meja köra ett pass var på löp bandat!


Ida sover!

Skrutt Fia har somnat och jag håller fortfarande på med mitt brödbak. Jag måste säga att jag gillar att kliva upp så här tidigt. Man hinner göra så mycket mer på morgonen bara man beslutar sig för att orka. Jag ska passa på att skura av golven på nedervåningen så att det är rent och fint när pappa kommer. Sen så ska jag njuta av en kopp kaffe i lugn och ro.


God morgon!

Idag så vakna Ida klockan 06:20 så det var bara att ta och kliva upp. Vi började morgonen med att ligga och skratta i sängen. Så härligt!

Just nu så håller jag på att baka surdegs bröd, det finns inget bättre än nybakat bröd. Jag borde baka oftare.

Idag är det Fredag och min pappa kommer hit, vi har inte träffat honom sen den 23/12 så det är ett tag sen nu.


Ida!

Varje dag med dig gör mig så lycklig <3


Lyckliga jag!

Jag har fått många fina presenter i mina dagar men helt klart dom bästa som jag har fått är tvättmaskinen och torktumlaren. Dom har nu funnits i huset sen Ida föddes och jag är lika glad idag för dessa som jag va för nio månader sen...

Hur klarade jag av all tvätt förut?

Jag är lika glad för diskmaskinen och även den har funnits i huset i nio månader. Kort och gott i totalt sju år har jag varit utan dessa tre under. Dessa nio månader ar varit kanon :)


Vill ha!

Jag vill fortfarande ha denna fina bänk.... En vacker dag ska jag köpa den.


Drömmer!

Står här i köket och tittar ut genom fönstret och samtidigt drömmer jag mig bort, Jag vill ha sommar och SOL! Det är inte långt kvar men längtan är enorm och jag hoppas att tiden går fort.


Öppna förskolan!

Idag har vi varit på öppna förskolan, Ida fick leka, röja och mysa med sina vänner och jag fick träffa vuxna :) så skönt.

När vi kom hem sov Ida i två timmar, en helt utslagen prinsessa. Jag passade på att måla byrån men precis när jag var klar kom jag på att jag ville tapetsera den. Tanken blev till handling och nu står den i Dollys rum. Det blev inte snyggt och jag skulle inte ha gjort detta impuls ryck jag fick :/


God morgon!

Inatt har jag sovit så skönt, jag känner mig riktigt pigg :) jag hade ställt klockan på 07:30 för att hinna med en mys morgon här hemma. Ida sitter just nu och äter sin frukost. Själv så NJUTER jag av en kopp kaffe. Om ca en timme kommer Madde och Gustav och hämtar oss så Jag och Ida kan få mysa på öppnaförskolan denna Torsdag.

Idag så har vi inte så mycket på schemat. Det blir öpnnaförskolan och när vi kommer hem ska hundarna få riktigt mysiga promenader;)


Ganska nöjd!

Ida satt som en prinsessa i sin nya fina Maxi-Cosi Mobi :)


Vilken dag!

Ida ar varit hur pigg som helst idag, hon sov middag mellan 12:30-14:00 helt galet. En vanlig dag sover hon mellan 09:30-11:00 men inte idag.

Medans Ida sov passade jag på att vit betsa en byrå som vi har här hemma. Den hade jag i mitt flickrum när jag va liten. Det är verkligen skit ful men nu har den blivit lite finare det ända som fattas är nya knoppar :) sen är det klar.

Idag så har jag verkligen ingen lust att laga mat så det får bli Thaimat till middag, mums! Jag ska även hämta ut Idas nya fina bilbarnstol :D


God morgon!

Denna dag fick börja 07:40. En bra tid att vakna tycker jag:) vi har redan hunnit äta frukost och tagit promenader, först en med Meja och sedan Dolly.

Imorse fick Ida omelett tull frukost för första gången. Hon tyckte det va ok och åt lite. Nu är det dags för frukt stund sen ska lillan sova.


Äta själv!

Ja nu va lunchen avklarad och Ida gick äta själv. Fy sjutton va det ser ut nu på golvet, bordet och stolen. Tur att man har hundar som kan städa upp en trollet.


God morgon!

Ida har haft en strulig natt men trots det så känner jag mig pigg. Lill trollet har tan 5 & 6 på gång så det kan ju vara därför hon sover dåligt.

Idag har vi inte mycket på schemat, jag hade tänkt att städa och fixa här hemma. Jag får ta och passa på nu när jag inte har nån bil.




Ny beställning!

Nu har jag efter mycket om och men hittat en sida som hade Idas bilbarnstol. En beställning är gjord och jag hoppas verkligen inte att jag får nått mail om att den inte finns på lager.

På eftermiddagen så fick Meja ha sin mus stund med mig och Ida. Meja är så underbart snäll....


En blöt promenad!

Jag, Dolly & Ida kom just in efter en blöt promenad. Dolly va så mysig och glad, det värmer i hjärtat att se henne så nöjd. Min lilla fyrbenta prinsessa <3

Under promenaden fick jag ett mail ang min beställning på bilbarnstolen. Den levereras i Mars. Som ni säkert förstår va det bara att avboka den betällningen och hoppas på att mån annan butik har den hemma.


Jaha!

Ida har somnat så sött i sin vagn. Själv så har jag passat på att njuta av lugnet. Ibland är det ganska skönt att bara få sitta och titta i en tidning och dricka sitt kaffe. Men känner jag min dotter rätt så vaknar hon snart och då blir det full rulle igen. :)


Så söt!

Jag älskar den här bilden som Nina tog den 23/12 2011.


God morgon!

Denna Måndag och resten av veckan kommer bli lite lång tråkig... Det här hänt nått med bilen så den måste in på en verkstad. Så kort och gott är jag fast hemma tills den är lagad. Det suger! Så idag missa jag och Ida öppna förskolan och det tråkigaste av allt va att syrran skulle följa med dit idag :/ det är inte så att jag är ute och åker varje dag men det är ändå skönt att ha bil om det är så att man vill åka nånstans. Nog om det!

Nu blir det kaffe!!!!


Ida i sin fin klänning som mormor köpte nä...

img_4693 (MMS)

Ida i sin fin klänning som mormor köpte när hon var barnvakt...


Morgon mys!

Ida har precis avslutat sin frukost. Även idag åt hon bra :) känns kanon. Jag och Jennifer sitter och hickar i oss kaffe och även vi borde äta frukost snart.

Idag så har vi inga planer, blir nog en dag med promenader och ett måste som jag måste ta tag i är disk berget....


Från moster!

Ida har fått sena söt klänning från moster Jennifer!


Sol!

Kan man bli annat än glad när solen tittar fram. Jag har just kommit in efter promenad och lek med hundarna. Ida sov som vanligt ute i sin vagn medans jag roade vovvarna. Jag hann även äta en frukost under tiden Ida sov. Ibland kan det Vara skönt att få äta själv.

Just nu sitter vi på golvet och tränar på att säga Meja! :)


Klockor!

Jag har länge velat ha en klocka till köket och i julklapp fick vi 2 stycken. Båda är otroligt fina och nu i helgen ska dom få sin plats. Den vita ska sättas upp i köket och den bruna/svarta på punschverandan.


Livly!!!

Ja nu har storasyster tipsat mig om Livlys REA!!
TACK!!!

Det finns två plagg som jag verkligen vill ha, den här kappan och den här klänningen.
Ida skulle va så fin i dessa plagg.
Jag har varit sugen på kappan sen Nina och Jennifer va på förhandsvisningen innan dom ens
hade öppnat butiken.

Nog om va man vill ha och måste köpa ;)


Just nu sitter ida och äter lite päron, hon har mumsat i sig en hel macka med leverpastej
så det känns kanon bra. Hon har börjat äta lite mer nu. Men barnmat går inte hem hos damen.







God morgon!

Idag så är jag trött som tusan. Det varit inte så sent igår men det känns att jag har fått för lite sömn. Men det är bara att ta sig i kragen och fånga dagen.

Om några timmar kommer mamma Tony och Jennifer. Det ska bli så trevligt. Mamma och Ida behöver träffa varandra massor nu innan vi ska på firma resan. Ida ska få sova där mellan 2/2-5/2. Systerystet kommer att vara här hela helgen och först på Måndag ska hon åka hem. Hon har även köpt en present till Ida :) undra va det kan vara? Hmm.

Nä dags för kaffe och utfodra hundarna och Ida


Ny bilbarnstol

Nu har jag tagit mig i kragen och beställt en ny bilbarnstol.
Det blev en Maxi-Cosi Mobi Total Black.
 SÅ nu är det bara att vänta......



Hade man varit lite smart så hade man ju önska sig presentkort i julklapp då hade man ju fått en lite sponsring till den nya stolen.
Men så jävla smart va man ju inte.


Trollet äter :)

Vilken bra start på denna Fredag den 13:de. Kanon! Efter fem timmars sömn då Ida har strulat inatt så kan man inte bli mer än nöjd när man ser henne ÄTA. Hon åt middag igår och nu äter hon frukost. Mamma är så stolt över sitt troll. Nu håller vi tummarna för att mat strejken har släppt :)




En härlig dag!

Denna dag började klockan 05:40 då Ida var redo för att fånga dagen. Helt okej om ni frågar mig;) hon somnar ju ändå runt 20:00 tiden igår så jag är nöjd.

Efter att vi hade avslutat en lättare frulle så åkte vi till öppna förskolan. Idag så kom även Emma & Filippa dit och även Madde och Gustav kom. Det var en kanon dag och ibland så önskar man att man hade 16 öron och 8 munnar så man skulle hinna prata med alla. Efter öppna förskolan vart det som vanligt en fika på Café for you.

Nu sover mitt troll som en stock och jag ska passa på att ta några koppar kaffe i lugn och ro.



Ida i sin "Grek" vagn!

När Ida blev fyra månader var vi i Grekland, en veckas semester i värmen. Om jag längtar tillbaka? Svar JA! Inför resan köpte jag allt man kan tänka sig. Uv skydd till våran buga boo, Uv filt och klädet. Men det sista jag skulle köpa var en resväska till vagnen och den gick inte att få tag på. Så efter mycket om och men kom jag på att jag kunde köpa en resevagn, sagt och gjort. Det blev en från märket 2ME och kalaste gick på 700 kr om jag inte minns fel och det bästa utav allt är att det va halva priset mot vad en buga boo väska kostar ;) så nu inför sommaren har jag alla Uv skydd som man kan behöva.


Så idag, 5 månader efter resan till Grekland så fick Ida inviga vagnen på nytt. Snacka om att hon va nöjd. Det va precis som hon visste att det va en "ny" vagn :)


Lunch!

Sen frukost och självklart blev det en sen lunch. Sallad med rökt lax blev det till mig. Ida fick inte i sig så mycket mat men det är bara att jobba vidare så kanske hon börjar äta igen.

Köket är nu om möblerat och nu ärret dags att skura här hemma. Sen blir det en promis med vovvarna.


Lill trollet.....

.....Har äntligen vaknat. Hon sov i hela två timmar (tror jag) jag hann med en massa saker men att skura golvet i hallen blev inte gjort. Jag ska möblera om här hemma i köket och flytta runt lite lampor och blommor så det känns nytt. Men först så ska jag försöka få i Ida lite mat, lättare sagt än gjort.


Bra start på dagen!

Imorse vaknade mitt troll redan klockan 05:40. Men som tur va fick jag ligga kvar i sängen till 06:20. Så jag ska inte klaga. Vi började morgon med lek och jag drack en himla massa kaffe.

Ida ligger just nu och sover så jag har passat på att öeka med hundarna en och en. Så himla mysigt. Både Dolly och Meja har så otroligt härliga personligheter och jag skrattar så mycket åt båda två.

Meja har lite problem med att ja lämnar vagnen så varje gång jag kastar en pinne så kommer hon INTE till mig utan ställer sig vid vagnen med pinnen. Hon är ju för skön mitt Meja monster.

Dolly har som vanligt sin favorit boll att leka med. Hon är ingen Hund som gillar pinnar. Den blå bollen är hennes enda och bästa leksak.

När jag väl kom in igen så insåg jag hur jävla lerigt det va ute, vitt hall golv och åtta blöta och leriga tassar går inte så bra ihop så nu är det bara att passa på att skura medans trollet sover.


Middag!

Idag blev det sallad till middag, gott och mättande för stunden. Jag tycker verkligen om att äta MAT så varför håller jag på med detta skit?! Nåja va gör man inte för sin andra hälft?


Mysig dag hos mamma!

Idag har jag och Ida varit hos mamma och systerystet. Vi kom dit strax efter klockan tio och väckte Jennifer som låg och sov.

Vi lekte snackade skit och åt en jätte god lunch, stekt lax med sallad.

Här hemma har vi äntligen börjat tänka på vad vi stoppar i oss. Denna gång ska vi lyckas med våra mål. Jag passade på att väga mig hos mamma och fick ett bra svar från vågen. Så nu har jag börjat räkna vad jag äter, jag tänker äta allt men i rätt mängd. Som hjälp använder jag ShapeUp som sköter all räkning åt mig....


Ändrade planer!

Idag skulle jag och Ida åka och träffa min goda vän Ullis, men det blev ändrade planer då hon är sjuk ;( krya på dig gumman. Istället ska jag och Ida träffa Jutta och Hugo. Det va så länge sen vi sågs och det ska bli riktigt mysigt att träffas idag.



Bästa helgen på länge!

Idag är det söndag och denna underbara helg når snart sitt slut.

Vi har haft en helt perfekt helg med god mat, trevligt sällskap och en massa mys. Jag är så nöjd med denna helg.

I torsdags åt vi räkor med tillbehör här hemma med Peppe och Mariell.
I fredags bjöds vi på en två rätter middag av Peppe och Mariell även Male och Stefan va där.
Igår var vi ute hela dagen, elda upp grenar, grillade, lekte med hundarna och hade en perfekt dag i det fina vädret.....

Idag blir det att handla, tvätta bilen m.m


Min fina Dolly!


Återbäring från Coop!

Igår loggade jag in på Coop för att kolla hur min återbäring låg till, och jag blev riktigt glad :D


Fixar och donar!

Denna dag så har jag städat, städat och åter städat. Fast bara på nedervåningen. Julen är nerpackad men julstjärnorna får hänga kvar ett tag till... Känns så fint här hemma.

Ikväll blir det middag i östra flygeln hos Peppe & Mariell!


Idas leksaker!

Ja vad ska man säga om dom?! Hela köket och vardagsrummet är fyllt av dessa och hon är endast nio månader. Hur ska detta sluta??

Men jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt att hon har dessa mängder av dom.....


En händelserik dag!

Vilken dag vi har haft jag och Ida. Började dagen klockan 07:00 imorse. Kaffe och fix innan killen kom som skulle träffa Dolly, sen kom Emma och Filippa och brudarna lekte, käka mat och for omkring. Denna dag har jag endast fått i mig ca 100 koppar kaffe och nån mums mums och det känns nu kan jag säga..... MAT!!!!

Ikväll blir det räkor och vin med Peppe, Mariell och Anton :) Mys på HÖG nivå :)


Älskade Dolly!

Ja nu här på morgonen har en kille varit och hälsat på Dolly, jag tyckte att han var en bra kille. Dolly hälsade glatt och låg nedanför hans stol hela tiden. Vi pratade om Dolly och hans tidigare hundar. Allt kändes bra. Nu hoppas jag att även ha gillade Dolly så som hon gillade honom. Han hör av sig på söndag eller måndag så nu är det bara att hoppas.

Den dagen Dolly flyttar (när det nu blir) kommer hon lämna ett stort tomrum efter sig. Min fina flicka <3


Julen ska UT!

När är jag så less på alla tomtar, röda dukar osv. Nu ska julen ut från vårt hus. Började redan lite smått i går och idag ska jag ta det sista. Röda kökshanddukar byst ut till nya blåa Lexington :) det är alltid en början ;)


Igår Onsdag!

Så va Ida hos mormor hela dagen. Dom hade shopping på schemat och Ida fick en så söt klänning. Hon fick även en super härlig nalle :) jag tror att båda Ida och mormor var nöjda med att få mysa med varandra en hel dag.


Nya fina sängkläder

Ida fick så fina sängkläder i julklapp. Igår invigde vi dom :)


Ida 9 månader!

Ja idag blir Ida 9 månader och ingen har grattat min tös ;(

Imorgon ska Ida vara med Lill moster och mormor, dom ska ta Ida till lek slottet :)