Älskade Ida!

Mitt troll blir roligare för var dag som går. Hon har börjat skoja, busa och visar verkligen att hon har en vilja som heter duga. Ida har även börjat säga två ord, tex tack mamma, ida bada, Ida äta :)

Imorgon åker vi upp till Funäsdalen och stannar där tills på Söndag. Det är nog min sista resa upp innan bebis kommer. Det känns att det är nära nu, värkar och andra krämpor :/ jag kommer inte ihåg att jag hade det så här "tidigt" när jag vänta Ida.



Lördag!

Idag har vi varit i Täby och firat Oliver som fyller 11år. Helt galet att han redan är så pass "gammal" vart sjutton har åren tagit vägen?!

Innan vi åkte till Täby då spenderade jag och Ida förmiddagen i solen. Lite små kyligt men väldigt skönt :) vi krattade löv och gjorde stora löv högar :)


Blocket

Jag har idag även satt ut vagnen på blocket / sthlm.
det är redan 4 som har mailat och 3 som har messat om vissa tillbehör.
Åkpåsen är såld och lika så skötväskan.
Kort och gott så är det bättre att lägga upp en annons så den tillhör/hamnar i 08:a området :D

Spana in annonsen HÄR
 
Nu ska jag åka från jobbet, idag är det "utvecklings samtal" för Ida :D
 
Liten börjar bli STOR :D
 
 

Vecka 34

Med för värkar och andra krämpor så går jag nu in i vecka 34. Indra om lille man kommer tidigare eller om jag hår över. Nåja snart vet vi :)


iPad 2

Jag har en iPad 2 16GB Wi-Fi svart till salu, ny pris 3190 och jag säljer den för 2500kr förpackningen är öppnad (tyvärr) och den är annars helt ny.


no hard feelings

Ikväll ska hela Antons familj ut och äta på Gripsholms värdshus. Med tanke på att klockan är redan nu ganska mycket fattade jag beslutet att jag och Ida stannar hemma. Malle jobbar sent och Bella har stallet och jag vet att Ida skulle va ett monster vid åtta tiden. Alltså ingen ide att "förstöra" kvällen. Men jag och Ida myser i soffan och har tjej kväll. Vi får ta och träffa alla någon annan dag istället, hoppas ni får en trevlig kväll <3


Växasäng

Nu har jag köpt en växasäng till Ida.
Fyndade en på Södertälje köp & sälj på Fb.
300kr och den är obehandlad så det är bara att målan den :D
Lycka!
 
Bild kommer sen :D

Kappsäck!

Nu äntligen har jag boka Astrid Lindgrens Kappsäck med hela 23 stycken filmer. Jag vet inte vem som kommer bli gladast, jag eller Ida ;)

Kappsäcken innehåller:

Alla vi barn i Bullerbyn
Mer om oss barn i Bullerbyn
Bröderna Lejonhjärta
Emil i Lönneberga
Emil och griseknoen
Nya hyss av Emil i Lönneberga
Madicken på Junibacken
Du är inte klok Madicken
Pippi Långstrump på de sju haven
På rymmen med Pippi Långstrump
Rasmus på luffen
Ronja Rövardotter - Den långa versionen
Karlsson på taket
Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt
Kalle Blomkvist och Rasmus
Lotta flyttar hemifrån
Lotta på Bråkmakargatan
Nils Karlsson Pyssling
Peter och Petra
Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
Tjorven, Båtsman och Moses
Tjorven och Mysak
Tjorven och Skrållan

Nytt pris

Nu har jag ändrat priset på vagnen.
Istället för att köpa allt som jag har till vagnen så har jag nu lagt ut det som "styck" saker/delar.
 
Så passa på att fynda, endast 5500kr nypris 11000
 
 

Skor!

 
 
 
 
 
 
Nu är det några som har frågat vart jag har köpt idas skor.
Jag har klickat hem dom från Brandos.se
och dom är helt ok.
 
 
 

Helgen!

Helgen har spenderats i Funäsdalen, det vart en tripp dit. Torsdag till Söndag!
En toppen mysig resa där vi fick mycket gjort. Peppe och Marre hade han om dogsen så jag fick en skön hund fri helg.
Tusen tack
 
 

Vab!

Även idag får jag vara hemma med en hängig tös. Hon känns ganska pigg just ni och har varit det hela helgen på dag tid men på kvällarna smyger sig feber på :/ nåja inte mycket att göra...

Helgen har varit hur mysig som helst, trots en hängig tös. Strängnäs marknaden var i Lördags och vi hann även med en sväng till E-tuna. Igår vart den en sväng runt i trakten, mångfaldenbshus och Qvartinge Antik. En mysig Söndag.


Fredag!!

Så skönt! Fredag är precis vad vi behöver. Ida fick vara hemma idag då hennes ena öga var helt klibbigt imorse när hon vakna. Det är nog tyvärr ögoninflamation :/

Imorse så hade jag min andra ul koll. Lill killen följer sin kurva och var -11,8% mindre en genomsnittet. Alltså är allt bra. När jag vänta Ida låg hon på -17 och hon var ju normal stor när hon kom ut. Få se nu på Onsdag va min bm säger om detta men som sagt, jag är inte orolig :)

Just nu väntar jag och Ida på min pappa. Han ska komma förbi på en fika och har även med sig en present till Ida :) (inte så ovanligt)

Vi har även varit och hämtat ut Idas "snygga" höst skor/stövlar. Dom känns helt ok. Ida vart iallafall JÄTTE glad. Det är ju Moomin på dom. På dagis har dom Moomin som sagotema denna termin så hon visste precis vem det va på skon ;)


Kavat Kurt!

Igår var jag och hämta ut Idas vinterstövlar, ett par kavat Kurt. Men jag kände att dom var lite på gränsen. Det är ju några veckor kvar (hoppas jag) tills man behöver vinter skor så jag bytte till en större storlek och har även klickar hem ett par "mellan" skor. Höst skorna Ida har börjar bli små, bara 1cm tillgodo så kort och gott har damen fått två par nya skor :) rörigt men behövligt ;)


Vecka 32!

Haha, då har ännu en vecka gått och jag går nu in i vecka 32. Coolt ;)

Lille man ligger ganska lågt och har gjort det ganska länge. Det känns som han bara ligger under naveln och missar allt utrymme ovanför ;) men dom sa ju även det nä vi va på ul att han ligger som en boll ;)

På Fredag är det dags igen för ul och jag håller tummarna för att allt ser bra ut.


Klumpig!

Fy sjutton vad jag känner klumpig, tjock och svälld. Jag bli andfådd av ingenting och känner mig så osmidig. Denna känsla kom bara för någon dag sedan och jag hoppas att den försvinner. Men ben är svällda och fotknölarna är som borta på kvällarna... Nåja nog om mitt gnäll och över till Ida.

Ida är även hon gnällig som tusan, Lill fröken har tänder på h och dreglar som f*n. Hon har aldrig gjort det tidigare, eller inte som nu. Hon är blöt hela tiden och kläderna lika så. Det ser ut dom Jon har spillt ett glas vatten över dig men icke. Vi håller nå tummarna på att hon blir av med smärta och dreglet inom kort....



Regnig Tisdag!

Usch för detta väder, inte för att det direkt har mån betydelse för mig som jobbar inne men Ida kommer få ha en inne dag på dagis om inte vädret blir bättre. Bläää.

Just nu sitter jag i bilen utanför jobbet och väntar på att nån ska komma hit. Jag har ingen nyckel :/ så jag kommer inte in. Funderar lite på om jag ska rulla ner till Ica maxi och köpa lite frulle, hmm få se hur jag gör.....

Idag ska jag försöka att komma iväg och lämna in min iPhone på lagning. Hem knappen har strulat sen dag ett och jag trodde det berodde på skyddsplasten jag hade på men icke. I fredags lossnade denna plast och knappen fungerar endast när den vill :/

Så kort och gott, luren måste lagas...

Måste även visa denna bild, stackars Meja är Idas pall/häst till och från. (detta får hon inte göra men jag va tvungen att ta en bild)


Tuff Måndag!

Denna dag började sjukt stressigt. Ida väckte mig 07:30 ä, snacka om att vi försov oss. I vanliga fall brukar vi kliva upp mellan 0600-06:30 och sitta i bilen på väg till dagis 07:45 men idag vart vi inte så sena 08:00 var vi iväg. Jag kom alltså ca 15 minuter sent till jobbet. Jobbdagen var lugn, nästa för lugn. Men på ett sett va det bra. Jag har varit så yr idag och har varit tvungen och stanna upp och hålla i mig för allt har snurrat :/. Jag läste lite om yrsel under graviditeten och det kan vara så att barnet ligger och trycker på nått blodkärl så det är därför man blir yr. Man ska inte sitta eller stå gör länge och helst ligga på vänster sida och inte på rygg, varför just vänster? Nåja detta är inte lätt att följa. Man har ett sittande jobb och jag sover helst på höger sida för att Idas säng står på den sidan.

Jag får försöka att tänka på hur jag sover...

Idag så fick jag hem ett väldigt fint konstverk Ida har gjort på dagis, snacka om att hon ( och jag) är stolt <3


Bugaboo Cameleon

Nu ligger våran Bugaboo Cameleon uppe på blocket. Jag har en hel del tillbehör med i köpet och det totala vädret på allt är ca 15000kr och jag säljer allt för 7500kr. Alltså HALVA priset. Jag hoppas att folk förstår att detta är ett riktigt bra pris.

Nu hoppas jag att min fina vagn blir såld!

Så vet du någon där ute som vill ha den bästa vagnen på marknaden så tipsa om min ;)

http://www.blocket.se/sodermanland/Bugaboo_Cameleon_43120889.htm?ca=12&w=1

Underbar helg!

Jag och min familj har haft en toppen helg. Min mamma har varit här och henne skjutsade vi hem idag efter en massa härliga timmar tillsammans.

Efter vi hade kört hem mamma blev det lunch på Mångfaldenshus och sedan promenad i Hjorthagen. Hjortarna var så oblyga och nära oss och vid ett tillfälle var jag livrädd, tre bocka "bråkade" stångades som tusan mitt på vägen och sedan kom dom emot oss. Jag var så nära att släppa Meja i rent självförsvar :/ Meja hade det tufft på denna promenad och hon skötte sig ok enligt mig. Hur många hundar skulle inte få "kli" i kroppen om hjortar är runt omkring en i ca 30 minuter?
Som sagt Meja var duktig trots några utfall ;)

Från det ena till det andra.....
Ida har fått nya vantar och hon var så stolt och glad över dom. Jag vet att dom inte är speciellt varma men jag har köpt dom mer för att hon ska vänja sig med vantar.... Vem vet, dessa kanske får sitta på hennes små händer;)


Shopping

Ja idag har Ida blivit riktigt bortskämd av mormor. Imorse när hon kom hade hon med sig två paket :) Ida fick en klänning från Metoo och en liten väska med kaffe koppar samt tillbehör.

Vi har idag spenderat dagen i Strängnäs, shopping och lunch ned min moster och mamma. Vidare mot Hedlandet och sedan hem. Ida har fått så fina kläder av mormor idag. Tack mormor


Renovering!

Nu äntligen ska andra halvan av nedervåningen renoveras. Lek rum till barnen, hallen ska bli välplanerad för en familj med två barn och en massa ytterkläder sen så ska även hundarnas rum bli ett rum för oss tvåbenta ;)

Äntligen, Ida kommer kunna då leka i sitt rum och ha alla sin leksaker på plats, nu är det mesta i vardagsrummet. Mitt hjärta kommer bli så lycklig när det är klart :D


Torsdag

Dagen i bilder......


Ny vecka :)

Nu går det fort... Snart är ju lilleman här :)


Vagnen beställd!

Nu är vagnen äntligen beställd, det blev som ni säkert redan vet en Bugaboo donkey. En hel svart. Jag beställde även två åkpåsar i grått, den nya bugaboo performance footmuff :)


Helge på besök!

Under tiden vi lagade dagens middag hade vi besök av en älg på tomten.

Dagens middag blev panerad rödspetta med kokt potatis och en majonässås med saltgurka och curry!

Dagen i korthet har varit kanon bra!

Juste, grattis syster Nina på 34 års dagen ;)


God morgon!

Denna natt hade kunnat varit perfekt. Ida sov tippen bra och även jag till Gotti väckte mig kl 03. Nåja det var ju bara att stiga upp och släppa ut den fyrbenta herrn. Hund (fan som han kallades då) stack till skogs och var borta i 20 minuter. När han väl kommer tillbaka och jag ska somna om så går det inte :/ jag låg och vred och vände mig hur länge som helst :S
Efter mycket om och men somnade jag om :) men bi försov oss i morse. Vi brukar stiga upp 06 men idag vart det strax för kl 07. På 45 minuter ska man hinna med alla morgonens bestyr. Men vi kom i tid till både dagis och jobb.

Happy Monday!!!!