Sliten!!!

Jag är verkligen så trött, efter en sen kväll igår och tidig morgon idag och några vakna stunder i natt känner man sig rätt sliten.

Idag kom vi till sjukhuset vi 09:00 tiden. Vi fick hjälp fort och Ida skulle lämna ett till urin prov. Första kissningen kom redan vid 10 tiden men tyvärr så hamnade den i blöjan. Så det var bara att vänta in nästa som skulle hämna på rätt ställe. ( en påse som klistras fast på "paketet" ) efter en mycket lång väntan och en massa försök till att då Ida att dricka allt från saft, mer, vatten och välling så kissade hon strax efter 12. Vi fick prov svaret fort och hon har utinvägs infektion. Hennes sänka var idag 90 så den hade alltså stigit.

Nu har vi fått pencelin och om 7-14 dagar ska vi på ul och kolla njurarna. Man gör ett ul på alla barn under 2 år som får urinvägs infektion.


Kommentarer
Bella

Älskade Ida! Hoppas du blir frisk snart och att det inte är något allvarligare. Kusinvitamin har också legat hemma i sjuksängen men när jag är frisk så kommer jag över och hälsar på. Saknar dig finaste gosegumman. Pussar och kramar

2012-09-11 @ 17:37:25
URL: http://bellasegerlund.devote.se
Ica

Men Lilla vän!! Vad skönt att de hittade felet!

2012-09-11 @ 17:59:57
URL: http://icalundahl.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0