Det va ett tag sen...

.....jag skrev här. Jul och Nyår har passerat och det nya året har massor av nya saker att erbjuda! Nytt år ny tag ;) Julafton var underbar, fick massor av fint till lillen av Ullis, Lennie, mamma,Tony, Pappa, Madde, Nina med familj, Jennifer och Jonathan <3 Tack för allt!
Fick även massor av fina saker till hemmet av alla andra <3 Den 26/12 åkte vi till Funäsdalen och va där till 2/1. Längdskidåkning och en massa korsord va det som stog på min lista. Jag och Malle va grymma i skidspåret ;) hehe. Barnvagnen har nu kommit och jag är så sugen på att ta uppen den och se hur den ser ut :D Nu är det bara bilbarnstol och möbler till lillens rum kvar. Det inhandlas nog nu i helgen :D Iallafall bilbarnstolen :D Nu är det inte lång tid kvar till Lillen kommer, 10 veckor. 29+2 är min nuvarande status :D Helt galet :D







Bebisen

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka


Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.



Kommentarer
Linda

Åhh va roligt att ni också ska få en liten bebis:) vad blev det för vagn?:) Så nyfiken!! Hehe!!!

2011-01-13 @ 19:52:49
URL: http://lindaedvinsson.blogg.se/
Linda

Åhh va roligt att ni också ska få en liten bebis:) vad blev det för vagn?:) Så nyfiken!! Hehe!!! Kram

2011-01-13 @ 19:53:33
URL: http://lindaedvinsson.blogg.se/
cissi

Visst, det ska bli så mysigt med en lite <3 Det blev en bugaboo cameleon :D

2011-01-13 @ 21:18:20
mamma

inte långt kvar nu gumman det har gått så fort puss på arne

2011-01-13 @ 21:32:41

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0